V Humennom leteli do neba farebné lampióny

752x
30. September 2020
Spomienka na priateľov
Športový deň otvoril primátor mesta  
 
Spoločnosť klinickej onkológie (SKO) už po ôsmy raz zorganizovala pre svojich členov športový deň. Posledný septembrový pondelok nebol veľmi slnečný, no účastníkov chladnejšie počasie neodradilo. Presne 51 členov si zmeralo svoje sily vo viacerých disciplínach.
 
„Cieľom bolo stretnúť sa, porozprávať, nabrať veľa pozitívnej energie. Tentokrát sme zmenili lokalitu – z ihriska pri Mlyne sme sa presunuli do neďalekých Lackoviec. Ani jeden z prítomných neostal sedieť, všetci sme súťažili," ozrejmila Dana Salanciová, prezidentka SKO v Humennom.
 
Začiatok priateľského stretnutia každoročne patrí spomienke na priateľov, ktorí už nie sú medzi nami. Tentokrát sa k nebu vypustilo osem farebných lampiónov šťastia. Každý z nich si niesol odkaz: „Ahojte, pozdravujeme vás."
 
„Som rád, že Spoločnosť klinickej onkológie neúnavne organizuje rôzne podujatia a členovia sa stretávajú v kruhu priateľov, kde si zároveň oddýchnu a načerpajú silu a energiu. Želám všetkým hlavne pevné zdravie," poprial primátor mesta.
 
Otvorenie športového dňa mal „na kopačkách" primátor mesta Miloš Meričko, keď úvodným kopom do bránky odštartoval prvú disciplínu. Ďalšími súťažnými aktivitami bol hod na cieľ granátom, valčekom, do basketbalového koša a nechýbal ani slalom s tenisovou raketou a loptičkou. Každý si zbieral body, ich rovnaký počet v závere si dokonca vynútil rozstrel.
 
Poradie najlepších:
 
1. Helena Pupanová,
2. Mária Bunganičová,
3. Terézia Pavlišinová,
4. Mária Meričková,
5. Dana Salanciová.
 
Po športovom dopoludní prišla na rad oddychová časť, v ktorej nechýbalo malé občerstvenie a posedenie pri káve.
(9:17, humenne.sk) 
Diskusia
Pridať komentár