Rokytov víťazne po dlhom čase, v Osikove sa červenalo

2212x
29. September 2020
Tri zápasy šiestej ligy boli odložené 
Rokytovčanom sa podarilo zvíťaziť 
 
Šiesta oblastná futbalová liga odohrala cez víkend ôsme. Tri zápasy boli odložené. Dva zápasy skončili nerozhodným výsledkom a jeden zápas rozhodol jeden gól.
 
Kružlov privítal Abrahámovce. Zápas otvoril v ôsmej minúte domáci Hovanec, keď premenil nariadený pokutový kop. V 32. minúte hosťujúci Novotný stav vyrovnával a už o 7 minút poslal hostí do vedenia Halža. Ďalší gól padol až v druhom polčase, keď sa v 62. minúte podarilo domácemu Migaczovi vyrovnať. Viac gólov už nestrelil ani jeden celok a tak si tímy pripísali po bode.
 
Zborov cestoval do Porúbky. V 22. minúte úvodný gól zápasu strelili hostia, keď sa po penalte presadil Ferenc. O 22 minút ten istý hráč poslal hostí do dvojgólového vedenia, ktoré však netrvalo dlho. O minútu znižoval stav Zaputil. Druhý polčas začali lepšie domáci, keď opäť skóroval Zaputil a bolo vyrovnané. V 64. a následne v 78. minúte zvrátil zápas opäť na stranu hostí Rybár. Domáci Sokol ešte v 82. minúte znížil na rozdiel gólu, ale Porubčanom sa viac gólov už streliť nepodarilo. Takmer na konci zápasu dostal červenú kartu hosťujúci gólman za podrazenie súpera.
 
Osikov hostil Lopúchov. Góly v tomto zápase padali len v prvom polčase. V 18. minúte sa úvodným gólom prezentoval hosťujúci Michalov. V 32. minúte mali domáci výhodu pokutového kopu, loptu na biely bod si postavil Kuzma a nemýlil sa. Viac gólov už diváci nevideli, červené karty však áno. Najprv v 44. minúte videl červenú kartu, po druhej žltej, hosťujúci Goliaš. Domáci hrali dlho o jedného hráča viac, avšak presadiť sa nedokázali a v 81. minúte dostali červenú kartu aj domáci, previnil sa Vankó.
 
Zápasy Dlhá Lúka – Stuľany, Poliakovce – Malcov a Smilno – Bartošovce boli odložené.
 
6. liga – 8. kolo
Kružlov – Abrahámovce 2:2 (1:2), góly: 8. Hovanec (pen), 62. Migacz – 32. Novotný, 39. Halža
Porúbka – Zborov 3:4 (1:2), góly: 45. a 57. Zaputil, 82. Sokol – 22. a 44. Ferenc (prvý z pen), 64. a 78. Rybár, ČK: 90. Petrič (hostia)
Osikov – Lopúchov 1:1 (1:1), góly: 32. Kuzma (pen) – 18. Michalov, ČK: 81. Vankó (domáci) – 44. Goliaš (po 2 ŽK, hostia)

Tabuľka

 
V siedmej lige sa odohralo šieste kolo. Rokytov privítal doma Hažlín. Domáci túto sezónu ešte nebodovali, tak to chceli zmeniť. Zápas začali dobre, v 5. minúte už skóre otváral Feňo. Do polčasovej prestávky sa im podarilo streliť ešte druhý gól, keď úspešne premenil pokutový kop Priščák. Hostia sa nevzdávali a v 79. minúte znížil hosťujúci Gavelek, avšak domáci si už tri body nenechali vziať.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU Z ROKYTOVA:
 
BFC Bardejov vycestoval do Fričkoviec. Prvý gól padol pomerne skoro, v 3. minúte prekonal domáceho brankára Jurko. 2 minúty po polčase na 2:0 pre hostí zvyšoval Kaščák. Viac krát sa už nedokázal presadiť ani jeden tím.
 
Nižný Tvarožec hostil Kobyly. Góly padali len za chrbát jedného brankára. Skóre zápasu otvoril hosťujúci Bohomazov v 8. minúte a o 3 minúty zvyšoval Novák. Do polčasu sa stihol ešte za Kobyly presadiť Meščan. V 65. minúte Novák svojim druhým gólom zvyšoval na konečných 4:0 pre hostí.
 
7. liga – 6. kolo
Rokytov – Hažlín 2:1 (2:0), góly: 5. Feňo, 44. Priščák (pen) – 79. Gavelek
Fričkovce – BFC 2018 Bardejov 0:2 (0:1), góly: 3. Jurko, 47. Kaščák
Nižný Tvarožec – Kobyly 0:4 (0:3), góly: 8. Bohomazov, 11. a 65. Novák, 40. Meščan

Tabuľka

(19:25, red)
Diskusia
Pridať komentár