Partizán naprázdno, bodovať chce proti Petržalke

1196x
21. September 2020
Partizán naprázdno, bodovať chce proti Petržalke
Bardejov (v červenom) v Komárne prehral rozdielom jediného gólu 
 
V ôsmom kole druhej futbalovej ligy vycestovali futbalisti Partizána Bardejov do ďalekého Komárna, odkiaľ chceli získať aspoň bod. Po nepresvedčivých výsledkoch sa potrebujú hornošarišania nakopnúť, čo sa im zatiaľ nedarí.
 
Zlý vstup do zápasu
 
Úvod zápasu vyšiel domácim na výbornú a už v šiestej minúte po rýchlom útoku otvorili skóre. Bardejovčania kopali rohový kop, no Saláta loptu odhlavičkoval, poslal ju Domonkosovi, ktorý ju naservíroval Matićovi a ten poslal loptu v šestnástke za chrbát Čikoša-Pavlička – 1:0 pre Komárno.
 
V desiatej minúte mohol zvýšiť na 2:0 Zemko, no mieril nad brvno bardejovskej svätyne. Následne mohli presne mieriť Serečiť i domáci Domonkoš, no gólmanov neprekonali. V ďalšom priebehu sa skóre mohlo meniť na oboch stranách, avšak strelci nemali svoj deň.
 
Gól neplatil
 
Po zmene strán musel byť dvakrát pozorný Čikoš-Pavličko, ktorý svojich kolegov na ihrisku podržal. Dvadsať minút pred koncom Maťaš vyrovnával, no gól pre predchádzajúci faul neplatil. V samom závere ešte Komárno nastrelilo žrď. Východniarom sa už skórovať nepodarilo a tak ani v ôsmom kole nezískali čo i len bod.
 
 
 
Partizáni sa najbližšie predstavia doma, keď už v stredu 23.9.2020 od 15.30 hod. privítajú prostredí celok Petržalky.
 
Povedali po zápase
 
„Na to, že sme mali za sebou náročnú cestu autobusom, chlapci ukázali srdce, bolo vidno, že chcú tento zápas zvrátiť. Dostali sme rýchly gól, na to som chlapcov upozorňoval, aby sme zachytili začiatok zápasu, aby boli koncentrovaní. Za 90 minút ochoty a nasadenia ich môžem pochváliť.
 
Škoda, že sme nedali gól, teda dali sme, ale rozhodca pred tým videl faul. Sme sklamaní, že sme nedokázali bodovať. Gratulujem súperovi, hrali vo vysokom tempe, dokázali sme s nimi to vydržať. Potrebujeme viac sebavedomia a šance, ktoré si vytvoríme, musíme premieňať,“ zhodnotil tréner Bardejova Jozef Kukulský.
 
Domáci lodivod Miroslav Karhan duel okomentoval takto. „Mali sme výborný vstup do zápasu, kde sme dokázali súpera otvoriť prvým gólom. Prvý polčas sme dominovali, chýbal tomu gól, ktorý by nás trochu upokojil.
 
V druhom polčase sme chceli byť zase aktívni, ale viem z hráčskych časov, že keď vyhrávate 1:0, tak sa v prvom rade snažíte o to, aby ste nedostali gól. Možno to chlapcom zväzovalo nohy. Ten druhý polčas už nebol až taký, no aj napriek tomu si myslím, že sme vyhrali zaslúžene.“
(19:55, red, foto: facebook/KFC Komárno, K. Scholtz)
Diskusia
Pridať komentár