VIDEO | Bardejovskí futbalisti nebodovali ani v Trebišove

1499x
10. September 2020
Gól nedali už tri zápasy po sebe
Pozrite si videoreportáž 
 
V šiestom kole druhej futbalovej ligy vycestoval Partizán Bardejov do Trebišova, kde sa stretol s domácim Slavojom. V zápase padol iba jeden gól, keď po hodine hry prekonal Bardejovského brankára Čikoša-Pavlička domáci Issa. Partizáni napriek viacerým šanciam gól nestrelili a tak znova vyšli bodovo naprázdno.
 
„Bol to remízový zápas. Myslím, si, že sme tam prehrať nemali. Prvý polčas z oboch strán nebol kvalitný, bolo tam viac boja ako futbalovej kvality, bolo tam viac nasadenia nejakej tej emócie a trošku to bolo také o behaní o nasadení,“ zhodnotil tréner Bardejova Jozef Kukulský.
 
Po zápase cítili krivdu 
 
Bardejovčania opäť inkasovali po štandardnej situácii, tentokrát po rohovom kope. Napriek tomu si vytvorili viacero príležitostí, ktoré však nedokázali premeniť. Tréner Bardejova Jozef Kukulský nebol spokojný ani s výkonom rozhodcov a po zápase cítil krivdu.
 
„Bol tam čistý pokutový kop proti domácim, čistá ruka, zabránenie finálnej prihrávky nášho hráča, kde by sme určite z toho dávali gól. Nepískali sa nejaké momenty pri šestnástke, rozhodca nám nedal nič, z toho mali domáci brejky. Vyznelo to možno tak, že súper po čase z brejkovej situácie mohol niečo vyťažiť, ale to bolo len po šestnástku, takže určite ja aj chlapci sme sklamaní z toho, že sme prehrali. Ale ja ako tréner som sklamaný z toho, že sme tri zápasy po sebe nedali gól, ani v Púchove, ani v Košiciach ani v Trebišove. Takže my sa pozeráme na seba, pracujeme na tom tvrdo, snažíme sa tieto veci dotiahnuť do detailu, aby sme sa poctivou prácou pripravili tak na tie zápasy ďalšie, aby sme tie góly dávali ,“ okomentoval J. Kukulský.
 
Bez gólov nie sú víťazstvá 
 
Väčší pokoj na kopačkách v predfinálnej a finálnej fáze vyžaduje lodivod Partizána od svojich zverencov a verí, že už v najbližšom ligovom zápase proti Šamorínu sa gólovo presadia.
 
„Pracujeme na tom. Ak nedáme gól, nemôžeme vyhrať, ani body zbierať, takže v prvom rade sa pozeráme na to, že sme nedali gól,“ dodal tréner.
 
V sobotu dvanásteho septembra od šestnástej hodiny Bardejov privíta tabuľkového suseda zo Šamorína, keď doposiaľ oba celky nazbierali rovnaký počet bodov.
(15:53, red)
Diskusia
Pridať komentár