Stachura pomohol hetrikom, Marhaň i Raslavice vyhrali rozdielom triedy

1788x
09. September 2020
Gerlachov, Raslavice i Marhaň víťazne 
Koprivnica doma remizovala s Kurimou 
 
V štvrtej lige Sever sa odohralo siedme kolo. Gerlachov doma privítal Soľ. Diváci v prvom polčase gól nevideli, v tom druhom iba jeden. Tešili sa domáci, keď sa v 76. minúte presadil Krafčík. Gerlachovčania najbližší víkend vycestujú do Ľubotíc.
 
Raslavice sa predstavili v Starej Ľubovni. Skóre otvoril v 8. minúte hosťujúci Berecký. V 21. minúte poslal hostí do vedenia o dva góly Stachura, avšak domáci v 35. minúte znížili na rozdiel gólu a takto skončil aj prvý polčas. V druhom sa dvomi gólmi, a zavŕšení hetriku, prezentoval Stachura a tak si Raslavice domov odviezli tri body. V ôsmom kole vycestujú Raslavice do Župčan.
 
4. liga – 7. kolo
Gerlachov – Soľ 1:0 (0:0)
Gól: 76. Krafčík
Gerlachov nastúpil v tejto zostave: Kačmár – Kyjak, Kyšeľa, Havrila (78. Rešetár), Miženko (68. Pavúk), Hoľpit (68. Poliak), Piľar (68. Krafčík), Lazur, Ravlikovskyi, Benka, Kica
 
Stará Ľubovňa – Raslavice 1:4 (1:2)
Góly: 35. Solotruk – 8. Berecký, 21., 54. a 90. Stachura
Raslavice nastúpili v tejto zostave: Juhás - Gombár, Šimco, Škvarla, Oľšavský, Kuhajdík, Stachura (90. Švab), Luterančík (28. Vasiľko), Guman, Kačmár, Berecký (82. Lipták)
 
Ostatné výsledky 7. kola:
Ľubotice – Župčany 4:2 (1:2)
Medzilaborce – Veľký Šariš 4:2 (2:0)
Sabinov – Demjata 3:0 (1:0)
Kračúnovce – Nižný Hrušov 0:1 (0:0)

Tabuľka

 
V piatej lige Šarišskej sa cez víkend odohralo piate kolo. Zo zástupcov bardejovského okresu sa plný bodový zisk podarilo dosiahnuť iba Marhani, Koprivnica i Kurima získali bod.
 
Šiba vycestovala do Kamenice. Hostia sa ujali vedenia, keď sa v siedmej minúte presadil Kozáček. Domáci dokázali vyrovnať v 61. minúte. Keď už to vyzeralo, že si mužstva body podelia, v 90. minúte strelil víťazný gól domáci Kocurko a tak Šibiani odišli naprázdno. Cez víkend privítajú na domácom trávniku Čirč.
 
Koprivnica privítala doma Kurimu. Prvý gól padol až tesne pred polčasovým hvizdom, keď presne mieril hosťujúci Repka. Domácej Koprivnici sa krátko po začatí druhého polčasu podarilo vyrovnať, v 53. minúte sa presadil Furmanek. Viac gólov diváci do konca zápasu už nevideli. Koprivnica vycestuje v ďalšom kole do Pušoviec a Kurima privíta doma Chminiansku Novú Ves.
 
Gaboltov hostil Kendice. Domáci sú zatiaľ bez výhry, čo chceli zmeniť v tomto zápase. Začali dobre, keď už v piatej minúte skóre otváral P. Javorský a v 18. minúte R. Javorský pridal druhý gól. Hostia však už o 3 minúty znížili na rozdiel gólu. Druhý polčas začali lepšie hostia, v 49. minúte vyrovnali a v 64. a 65. minúte strelili dva góly, čím sa dostali do vedenia. Domáci sa už nedokázali presadiť a tak nezískali ani bod. Cez víkend sa Gaboltov predstaví v Širokom.
 
Marhaň privítala Šarišské Dravce. Už v 3. minúte poslal hostí do vedenia Basár. Domáci dokázali vyrovnať až tesne pred polčasom, keď sa presadil Kiseľ. Hneď v úvode polčasu, poslal domácich do vedenia Šoltys. V 74. minúte bola odpískaná penalta v prospech domácich a z bieleho bodu sa Kiseľ nemýlil. Na konci zápasu pridal ešte štvrtý gól za Marhaň Šoltys a zaistil tri body. Marhaň cez víkend bude hostiť Kamenicu.
 
5. liga – 5. kolo
Kamenica – Šiba 2:1 (0:1)
Góly: 61. a 90. Kocurko – 7. Kozáček
Šiba nastúpila v tejto zostave: Štibľar - Počurek, P. Pillár, T. Pillár, Miko, Žarnovský, Kozáček, Počurek, Pacher, Čech, Sivák (83. Peta)
 
Koprivnica – Kurima 1:1 (0:1)
Góly: 53. Furmanek – 45. Repka
Kurima nastúpila v tejto zostave: Kekeľ - Minčák, Randár, Murcko, Gmitter (80. Jančík), Varga, Bezeg (62. Paľa), Repka, Humeník, Ilek, Hudaček (76. Martiček)
Koprivnica nastúpila v tejto zostave: Sobek - Sokol (60. Maliňák), Kažimír, Furmanek, Kočiš ( 82. Jura), Kertys (67. Šinaľ), Guľa (46. Uhrin), Hlávka, Kožarik, Čuška, Šimco
 
Gaboltov – Kendice 2:4 (2:1)
Góly: 5. P. Javorský, 18. R. Javorský – 21. Straka, 49. Barej, 64. Kočiško, 65. Javorek
Gaboltov nastúpil v tejto zostave: Majirský – P. Javorský, Knap (75. Mikula), D. Javorský, Macečko, Vasiliak, Kendra, Solanič (58. Balaščak), P. Javorský, Valkučák, R. Javorský
 
Marhaň – Šarišské Dravce 4:1 (1:1)
Góly: 45. a 74. Kiseľ (druhý z pen.), 46. a 89. Šoltys – 3. Basár
Marhaň nastúpila v tejto zostave: Varganin – Pankuch, J. Kiseľ, T. Kiseľ, Čurlík, Novotný, Uličný (71. Gazdič), Kmec ( 57. Horbaj), Kertys (84. Inaš), Šoltys
 
Ostatné výsledky 5. kola:
Čirč – Torysa 2:2 (1:0)
Ražňany – Pušovce 4:0 (3:0)
Chminianska Nová Ves – Široké 5:1 (1:0)

Tabuľka

(9:12, red, foto: L. Lukáč)
Diskusia
Pridať komentár