VIDEO | Dvojičky z Bardejova vydávajú svoj prvý slovenský singel

4203x
01. September 2020
TBeeGirls - dvojičky, speváčky z Bardejova
Pozrite si videoklip 
 
Sú sestry. Sú dvojičky. Hovoria si TBeeGirls. Na konci augusta vydali svoj prvý singel – zamilovaný lovesong s názvom Tisíc míľ.
 
„Tisíc míľ sme zložili na strednej škole, keď sme o romantickej láske ešte veľa nevedeli. Do piesne sme vložili to, ako sme si lásku vtedy predstavovali,“ hovorí mladšia z dvojičiek Tatiana. „Singel plánujeme osláviť koncertom na konci septembra v Prahe. Termín oznámime na našom facebooku a instagrame.“ doplňuje o 10 minút staršia Tamara.
 
„Tisíc míľ“ môžete aktuálne nájsť na YouTube kanáli TBeeGirls. Od 24. septembra sa objaví tiež na Spotify, Apple music a ďalších streamovacích platformách.
 
Dievčatá v podobe TBeeGirls – spevy, husle a gitara, začali vystupovať pred 7 rokmi. Avšak ako hudobné sesterské duo fungujú už od detstva. Majú za sebou hranie v londýnskom Southbank centre či na IHME festivale v Helsinkách. Najviac energie, ako samé tvrdia, im dodáva ľudský úsmev a ten je najväčšou pohonnou silou v ich tvorbe. Ich harmonické dvojhlasy vás zavedú do ríše pop-folku.
(16:48, TS, foto: H. Kratochvil)
Diskusia
Pridať komentár