Futbalisti z Bardejova prehrali v Púchove rozdielom triedy

1661x
16. August 2020
Bardejov s prvou prehrou
Bardejovčania inkasovali trikrát, gól nedali 
 
Tretím kolom pokračovala druhá futbalová liga mužov. Bardejovčania po dvoch víťazstvách zavítali do Púchova, kde chceli získať aspoň bod.
 
Prvý polčas hosťom nevyšiel podľa predstáv a už v šiestej minúte Čikoš-Pavličko vyťahoval loptu zo siete po prvý raz. O polhodinu neskôr sa domáci futbalisti radovali opätovne, keď Rypák zvyšoval na 2:0 a v závere úvodného dejstva na 3:0 upravil Mráz.
 
Prvý polčas ako z hororu pre Hornošarišanov pred druhou štyridsaťpäťminútovkou neveštil nič dobré. Po zmene strán si Púchovčania vedenie pohodlne udržiavali a hostí do vyloženejších šancí nepúšťali.
 
S pribúdajúcim časom prišla aj nervozita, no domáci si už víťazstvo dokázali udržať a pripraviť Bardejovu prvú prehru. Partizáni po víťazstve v Poprade a doma nad Liptovským Mikulášom prvý raz prehrali. V štvrtom kole bude mať Partizán voľno.
 
MŠK Púchov – Partizán Bardejov BŠK 3:0 (3:0)
Góly: 6. Ozimný, 36. Rypák, 43. Mráz
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Keresteš, Petko, Tatar (85. Rabik), Maťaš (79. Stachura), Brigant, Horváth, Jarzebak, Dzurík (46. Švec), Serečin (46. Lukáč), Somov
(19:33, red, foto: facebook/MŠK Púchov futbal)
Diskusia
Pridať komentár