VIDEO | Futbalistky Bardejova rozdrvili Poprad 10:0, Semanová so štyrmi gólmi

2268x
16. August 2020
Prvé kolo vyšlo na výbornú 
Pozrite si videoreportáž
 
V prvom kole prvej futbalovej ligy hostili Bardejovčanky celok spod Tatier. Aj keď Poprad favoritom nebol, domáce hráčky chcel potrápiť čo najviac. Partizánky však od úvodného hvizdu jasne ukázali, kto je na ihrisku pánom a svojmu súperovi nič nedarovali.
 
V trinástej minúte úvodný presný zásah nielen v novom ročníku, ale aj v drese Bardejova zaznamenala legionárka Vujadinović. O sto sekúnd na 2:0 zvyšovala Vaľušová. V prvom dejstve ešte presne mierila v štyridsiatej minúte Semanová a do kabín sa odchádzalo za stavu 3:0.
 
Približne 150 divákov sledovalo atraktívny zápas s množstvom šancí hlavne na strane domácich. Desať minút po zmene strán zvyšovala Djukić a v 60. a 61. minúte dvakrát presne mierila Semanová. O ďalších šesť minút druhý gól pridala Vaľušová a otázkou ostávalo, koľko gólov ešte padne do siete Popradu.
 
Dvadsať minút pred záverom pokutový kop vybojovala výborne hrajúca Semanová a kapitánka družstva Dimitrijević z jedenástky mierila presne. O ďalších sedem minút sa druhý raz do streleckej listiny zapísala aj útočníčka Vujadinović a päť minút pred koncom pridala štvrtý gól Semanová, čím ukončila strelecké hody Partizána na čísle 10.
 
V premiérovom zápase nového ročníka Bardejovčanky porazili Poprad 10:0 a zaknihovali povinné víťazstvo.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU ZO ZÁPASU:
 
„Povedal som dievčatám, že musíme dávať góly. Zvykneme si na to a potom v ďalších zápasoch nebudeme mať problém dať góly. Gratulujem dievčatám, veľmi pekne pracovali. Bola ťažká príprava, bol koronavírus, len 2-3 hráčky prešli celou prípravou. Ja som veľmi spokojný, dúfam, že budúci týždeň to bude ešte lepšie,“ zhodnotil tréner bardejovských dievčat Igor Djokić.
 
„Chceli sme si vyskúšať to, na čom sme pracovali celý týždeň. Niekedy sa nám to darilo, niekedy menej, ale čo môžem pozitívne zhodnotiť je bojovnosť dievčat, nechali srdce na ihrisku a to sa cení. Videli sme kvalitu Partizána, ktorá je úplne inde než naša kvalita, ale je to pre nás škola. Ukázalo nám to, na čom pracovať a budeme sa snažiť ďalej v sezóne makať,“ prezradila Frederika Pajonková, trénerka žien FK Poprad.
 
Už najbližší víkend sa Partizánky predstavia v šlágri jesene na ihrisku bratislavského Slovana. Práve medzi týmito súpermi sa v posledných rokoch bojuje o titul a tento duel veľa napovie v boji o prvenstvo v aktuálnej sezóne.
(17:27, red)
Diskusia
Pridať komentár