Tréner Partizána Bardejov Kukulský: V kabíne vládne pohoda

808x
13. August 2020
Doposiaľ stopercentní
Videoreportáž z posledného zápasu Bardejova 
 
Po dvoch kolách majú futbalisti Partizána Bardejov na konte šesť bodov. Vydarený úvod sezóny je fajn, no hra nebola až taká dobrá, akú by si predstavoval tréner Jozef Kukulský i viacerí fanúšikovia. Už v sobotu v Púchove, v rámci tretieho kola, bude musieť Partizán pridať ešte viac, ak nechce domov cestovať naprázdno.
 
„Mužstvo vybudujete za dva týždne, aj ho doplníte, ale tá súhra a kondičná stránka stále absentuje. Bolo to vidieť aj proti Liptovskému Mikulášu, súper bol v herných činnostiach lepší, kvalitnejší, no zahadzovali šance, ktoré by druholigový futbalista nemal zahadzovať,“ hovorí kouč Bardejova Kukulský.
 
V úvode mal Partizán tri tutovky, na nepremenil ich. „Dvakrát sa nepresadil Brigant, raz Maťaš. Súper hneď nato mohol ísť do vedenia. Bola otázka času, kedy dostaneme gól. Doslova 15 minút v prvom polčase nás súper valcoval, nedal gól. Po zmene strán sme prestriedali, trošku sa to vyrovnalo, ale po našom góle mal súper znova šance,“ pokračuje Jozef Kukulský.
 
Ukázali charakter
 
Pre hráčov môže byť do ďalších duelov vzpruha, ak aj proti kvalitnému tímu Liptovského Mikuláša dokázali zaznamenať plný počet bodov.
 
„Zvládli ťažký zápas, náročný, hlavne vôľou, nejakým futbalovým charakterom. No robíme veľa chýb a máme množstvo nedostatkov, nefunguje súhra hlavne v defenzíve, na tom budeme musieť popracovať. Aj na kondičnej stránke. Som šťastný za tri body a za to, že sme potvrdili víťazstvo v Poprade.“
 
Kto nebude makať, nebude hrať
 
„Hráči sú si vedomí, že to ešte nie je ono, musíme tvrdo pracovať, aby aj tá naša hrá bola kompaktnejšia, futbalovejšia, mala svoju tvár. Chceme, aby hráči to, čo trénujeme, postupne preniesli do zápasov. Budeme musieť na tréningu tvrdšie pracovať a myslím si, že tí, ktorí nebudú ochotní tieto veci v zápase robiť, tak nebudú hrávať,“ pohrozil tréner hornošarišanov.
 
V Púchove predviesť lepšiu hru
 
Najbližšie sa Partizán stretne s Púchovom, kde bude chcieť získať minimálne bod. „Do zápasu idete neprehrať, urobíme si analýzu Púchova, pripravíme sa. Po psychickej stránke sa nemusíme dávať dokopy, pretože máme šesť bodov, zvíťazili sme dvakrát po sebe. Pohoda v kabíne je. No musíme si uvedomiť, že niektoré veci potrebujeme odstrániť, lebo môžeme mať šťastie raz, dvakrát, ale už sa nám to môže vypomstiť.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Hráči si musia uvedomiť, že futbal je o kvalite a tú kvalitu musíme v tých zápasoch dávať, ak chceme byť úspešní. Snažíme sa pripraviť ozaj veľmi zodpovedne a chceli by sme sa držať čo najdlhšie na tej víťaznej vlne. Takže aj týmto chcem všetkých fanúšikov pozvať, že budeme sa snažiť hrať útočný futbal, aby sme nejaké tie bodíky znova do Bardejova doviezli.“
 
Na prvý domáci zápas prišlo bez dvoch stovák tisíc ľudí, cieľom je prilákať fanúšikov na bardejovské tribúny. „Verím, že diváci budú chodiť aj naďalej nás povzbudzovať, a budem rád, keď ich bude veľa chodiť, lebo futbal sa má hrať pre divákov,“ dodal Kukulský.
 
Po zápase v Púchove má Bardejov voľno, v piatom kole sa predstaví v Košiciach, následne v Trebišove a doma bude hrať až v siedmom kole 12.9.2020, keď privíta Šamorín.
(19:55, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár