VIDEO | Letný tábor ZŠ s MŠ Pod Vinbargom prišiel so zaujímavým programom

1270x
05. August 2020
Letný denný tábor
Pozrite si videoreportáž 
 
Základná škola s materskou školou pod Vinbargom 1 v Bardejove nezaháľa ani počas leta. Pre deti si okrem iného prichystala aj letný tábor, ktorý prináša hry, zábavu a zaujímavé aktivity.
 
„Tento tábor trvá od pondelka do piatka tohto týždňa. Mohli sa prihlásiť deti od šiestich rokov, do jedenástich – nielen z tejto školy, ale aj zo všetkých škôl z Bardejova. Pre deti máme pripravené rôzne aktivity. Od športových cez vedomostné, máme aj výlety, opekačku, taktiež ideme do prírody a ku koníkom,“ uviedla Lucia Goboňová, asistentka učiteľa.
 
Tábor je realizovaný dennou formou a jeho kapacity boli naplnené dostatočne. Po skončení tábora na deti od budúceho týždňa čaká obsahovo integrovaný program, ktorý bude súčasťou avizovanej Letnej školy.
 
„Mali sme ešte voľné miesta, ale myslím, že máme dostatok detí. Je tu osemnásť detí, deväť chlapcov a deväť dievčat, takže sme si to pekne rozdelili,“ ozrejmila Goboňová.
 
Ratolesti si pobyt v tábore užívajú. Najväčšou odmenou pre vedúcich je radosť a chuť detí zapájať sa do programu, ktorý starostlivo vypracovali.
 
„Robíme aktivity, robíme aj rôzne cviky a najradšej mám to, že robíme súťaže,“ priblížil jeden z malých účastníkov tábora.
(19:00, L. Urbán)
Diskusia
Pridať komentár