Aktivity prváčikov na ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove

952x
16. Júl 2020
Aktivity v školskom klube
Deti si vyrábali jahôdky
 
Brány škôl sú v týchto dňoch pre všetkých žiakov zatvorené. Deti si užívajú zaslúžené letné prázdniny. Chcem sa vrátiť trošku do obdobia, ktoré sme trávili popoludní v školskom klube.
 
Dňa 16.6. sme s deťmi mali spevácku súťaž. Prihlásili sa do nej poväčšine chlapci, čo bolo príjemným potešením. Zaspievali pre nás ľudové pesničky. Dievčatá sa tiež nechceli zahanbiť a tak vystúpili aj ony. Príjemným spestrením bol však spev v anglickom jazyku.
 
Každé vystúpenie zožalo od ostatných detí (divákov) potlesk, ale posledná pieseň už v spomínanej angličtine bola ozaj niečo zaujímavé. K vystupujúcim deťom Paľkovi a Nikolasovi sa postupne pridali všetky prítomné deti. V závere si vyslúžili veľký potlesk a za snahu bol každý účinkujúci odmenený sladkosťou. Môžem iba skonštatovať, že v našej škole určite rastú budúci speváci a známe osobnosti. Tešíme sa, že máme takto talentovaných žiakov prvých ročníkov.
 
Vyrábali sme jahody
 
Dňa 18.6. sme s deťmi prvých ročníkov vyrábali z farebného papiera jahody. Bol práve ich čas (všade v obchodoch sme ich mohli vidieť), preto sa nik nedal dva krát prosiť a každý sa do aktivity pekne zapojil. Pracovali sme v skupinkách.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU Z VÝROBY JAHÔDOK:
 
Deti si vyrobili ozaj krásne práce, ktorými určite potešili svojich najbližších, možno ste si odložili svoje práce na pamiatku, alebo Vám zdobia priestor detskej izby. Verím, že ste zažili spoločne pekné chvíle a budete na čas, ktorý sme trávili spoločne v mojom oddelení, milí prváci, iba v dlho spomínať.
(18:30, L. Mačejová)
Diskusia
Pridať komentár