Chodkyňa podľahla zraneniam pri dopravnej nehode

1489x
14. Júl 2020
Vodič mal skúšku na alkohol negatívnu
 
Včera (13.07.2020) popoludní došlo k dopravnej nehode v obci Ľubotice, na ul. Prešovskej, chodkyňa zraneniam podľahla. 22 ročný vodič z obce Záhradné viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi, pričom z doposiaľ neznámych príčin došlo k zrážke s 56 ročnou miestnou ženou.
 
Chodkyňa prechádzala cez cestu mimo priechod pre chodcov. Pri nehode chodkyňa utrpela ťažké mnohopočetné zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Na vozidle a ostatnom majetku došlo ku škode asi 6 000 eur.
 
Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny. Presná príčina dopravnej nehody, jej okolnosti i miera zavinenia účastníkov sú v štádiu vyšetrovania. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.
 
Polícia opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli obozretní a dávali pozor nielen na seba. ale aj na iných na cestách. Nezabúdajme, že nemáme nič cennejšie ako je náš život!
(10:39, krpz)
Diskusia
Pridať komentár