VIDEO | Jedinečný Fresco smoothie bar v Bardejove

3426x
12. Júl 2020
Jedinečný Fresco bar v Bardejove
Pozrite si video 
 
Vitajte vo FRESCO bare. Fresco v španielčine znamená čerstvý a to je aj naším cieľom, u nás sme sa rozhodli ísť cestou maximálnej kvality.
 
Žijeme síce rýchlu dobu, ale aj najlepšiu v histórii ľudstva. Máme takmer neobmedzené možnosti a napriek tomu stále viac trpíme chorobami, ktoré v minulosti neboli. Z každej strany počúvame, že za to môže stres, ale stres tu bol od počiatku ľudstva, len mu nikto nedal meno a tak sme nevedeli, kto za to môže.
 
Slovensku, bohužiaľ, patria popredné miesta v rakovine hrubého čreva, ale aj diabetu typu 2 tiež aj množstvo potravinových intolerancií a za týmto stojí práve kvalita našej stravy. Nielen jedlo aj voda je veľmi dôležitou súčasťou nášho života. Vo Frescu bare využívame dodatočný špeciálny filter na úpravu vody.
 
Čiže káva, ľad alebo čokoľvek na čo sa voda použije pred tým prejde úpravou.
 
Je všeobecne známe, že ovocie a zelenina je zdravšie ako tučné jedla, ale tiež je známe, že sú takmer vždy plné dusičnanov či pesticídov a práve pri príprave ovocných štiav či smoothie, kedy sa používa celé ovocie či zelenina sa nám do tela dostávajú práve tieto škodlivé látky a tak ako sme v úvode spomenuli ideme cestou maximálnej kvality.
 
V našej prevádzke sa používa patentovaný prístroj – ozónový čistič potravín, ktorý potraviny zbavuje týchto nežiadúcich látok, čiže všetko ovocie a zelenina ktoré sa u nás použije je tak dokonale prečistené. Takýmto spôsobom sa dostávame až do BIO kvality a jedlo sa stáva našim liekom nie jedom. V našej domácnosti tento prístroj využívame už veľa rokov a čistenie všetkých potravín je pre nás alfou a omegou.
 
Vo Frescu smoothie bare nájdete ovocné šťavy, smoothie, mliečne kokteily z rôznych druhov mlieka (okrem klasického aj mandľové, sójové či bezlaktózové) podľa vlastného výberu, ovocné a smotanové poháre, teplé croissanty, zeleninové šaláty, výbornú kávičku značky Montecelio a tiež všetko si môžete vziať so sebou, ako raňajky, desiatu alebo olovrant. Tešíme sa na Vás. Tím FRESCO baru.
(20:44, LF) 
Diskusia
Pridať komentár