VIDEO | Prešovské kúpalisko Delňa tento rok chystá viacero noviniek

1025x
11. Júl 2020
Novinkou bezplatné wifi
 Pozrite si videoreportáž
 
Prírodné kúpalisko Delňa v Prešove čaká na oficiálne otvorenie sezóny, ktoré by sa malo uskutočniť budúci týždeň. Vstup do areálu je povolený, no kúpanie je zatiaľ na vlastnú zodpovednosť. Prešovčania môžu využiť možnosti oddychu, alebo športových aktivít.
 
„Túto sezónu sa napúšťanie kúpaliska Delne o niečo oneskorilo, a to z dôvodu pretrvávajúceho nepriaznivého počasia a poveternostných podmienok. V dôsledku opakujúcich sa dažďových dní bola zakalená voda v miestnom potoku a nebola možná hygienizácia vody, a teda ani následné napustenie nádrže,“ priblížil Vladimír Tomek – hovorca mesta Prešov.
 
Občania sa môžu tešiť na vynovené časti areálu, ktoré prešli opravou ešte pred začatím sezóny. Pripravené budú aj osviežujúce nápoje a chutné jedlo.
 
„Návštevníkov letného kúpaliska čaká tento rok viacero noviniek. Jednou z nich je bezplatné wifi, ktoré bude k dispozícii v celom areáli. Návštevníci si budú môcť takto spríjemniť čas. Okrem toho v areáli pribudne aj nové plážové ihrisko s pieskom a takisto bezpečnostný kamerový systém s dvomi novými kamerami. Návštevníkov poteší aj nový plážový chodník a schodisko pri vstupe do areálu,“ dodal Tomek.
 
V harmonograme plánovaných udalostí je aj turnaj v plážovej hádzanej. Jeho realizácia bude závisieť od vývoja situácie spojenej s novým koronavírusom.
(20:44, red)
Diskusia
Pridať komentár