Náhodná kontrola, náhodné zistených 3,5 promile

946x
07. Júl 2020
Nedala prednosť služobnému vozidlu
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie 27 ročnej Daniele z Prešova pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
Daniela viedla ako vodička osobné vozidlo zn. Peugeot po ul. Tomášikovej v rodnom meste, pričom pri vchádzaní na hlavnú cestu nedala prednosť v jazde služobnému cestnému motorovému vozidlu. Z uvedeného dôvodu bola vodička políciou zastavená a kontrolovaná. Dychová skúška preukázala, že mladá žena viedla vozidlo pod vplyvom alkoholu, a to s hodnotou viac ako 1 promile. Vodičke bola obmedzená osobná sloboda a bola umiestnená do cely policajného zaistenia.
 
Aj 61 ročný Prešovčan menom Vladimír bol povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
Vladimír viedol osobné vozidlo zn. Volkswagen po ceste I. triedy v Ľuboticiach. Policajnou hliadkou bol zastavený a okrem iného bol podrobený dychovej skúške, jej výsledok dosiahol hodnotu 3,5 promile. Aj tento vodič bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
(9:02, krpz)
Diskusia
Pridať komentár