Zo Svidníka si môžete odniesť pamiatku s originálnou fotkou

1589x
06. Júl 2020
Foto rámy na svojich miestach
 
Z mesta Svidník je možné odniesť si pamiatku s originálnou fotkou - turistická sezóna môže začať.
 
Vo Svidníku sa na štyroch miestach umiestnili rámy s nadpisom Svidník a číslicou 665, ktorá predstavuje výročie prvej písomnej zmienky. Primátorka Marcela Ivančová: „Rámy som videla na zahraničnej dovolenke a už dlhšiu dobu som niesla so sebou spomienku, aké to bolo milé odfotiť sa pri pamiatke v ráme. Som rada, že sa tento nápad podarilo dostať aj k nám a s pomocou Výroby nábytku na mieru - TOMI a členov OZ Svidnícka Paleta máme vo Svidníku takto spestrené štyri miesta.“
 
Rámy sa nachádzajú v centre Svidníka pri soche gen. Svobodu a na pešej zóne, tiež pri Pamätníku sov. armády a na skanzene. Touto atrakciou chceli zaujať na začiatku turistickej sezóny a otvoriť leto novinkou. V najbližších dňoch sa bude inštalovať aj nadrozmerný nadpis mesta Svidník, ktorý bude mať trojrozmerné písmeno na odhodenie plastových vrchnákov.
 
Spolu s ďalšími krokmi na podporu turizmu, ako sú pôsobivé pohľadnice, distribúcia letáčikov, spolupráca s GDH Svidník v Údolí smrti, ale aj uverejňovanie upútavky o meste v celoslovenských médiách, chce dať mesto o sebe vedieť a veria, že letná sezóna im to vráti.
(10:15, svidnik.sk)
Diskusia
Pridať komentár