Podajte ďalej knihu a nenechajte si ujsť letné handmade trhy v Prešove

890x
02. Júl 2020
Podajte ďalej knihu a nenechajte si ujsť letné handmade trhy v Prešove
 
Už tento piatok 3.7.2020 môžete na Floriánovej ulici zažiť obľúbené podujatie Podaj ďalej knihu a letné handmade trhy. Deti sa môžu tešiť aj na interaktívne čítanie či kreslenie.
 
Mestská Galéria Caraffka v spolupráci s občianskym združením Podaj ďalej opäť pripravili obľúbené podujatie, na ktorom sa predstavia výrobcovia šperkov, bytových dekorácií či iných výrobkov, ktorými si môžete pri prechádzke mestom urobiť radosť.
 
Letné handmade trhy sa uskutočnia v piatok 3. júla 2020 od 11.00 hod. na Floriánovej ulici v centre Prešova. Trhy sú už tradične spojené aj s burzou kníh. Knihy si môžu návštevníci vyberať zadarmo či výmenou za prinesené knihy.
 
Od 16.00 hod. si pred Caraffkou prídu na svoje všetky deti. Čakajú na ne viaceré tvorivé aktivity, okrem iného aj kreslenie a interaktívne čítanie.
 
Ak máte doma knihy, ktoré by ste chceli ,,podať ďalej“, môžete ich od 1. júla 2020 priniesť do Galérie v Caraffovej väznici počas otváracích hodín.
 
Vstup na podujatie je voľný, vedenie Galérie Caraffka však prosí všetkých návštevníkov podujatia o dodržiavanie hygienických zásad v súvislosti s opatreniami proti šíreniu ochorenia COVID-19
(10:44, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár