Mladík bez vodičského oprávnenia spôsobil nehodu, v krvi mal takmer 2 promile

1117x
29. Jún 2020
Nelichotivá bilancia včerajšieho neskorého večera iba 19 ročného mladíka
 
Včera v nočných hodinách došlo k dopravnej nehode na D1 pred Prešovom z Košíc, v úseku kde je dopravnou značkou obmedzená rýchlosť jazdy na 60 km/h a doprava presmerovaná do obojsmernej premávky.
 
Účasť na nehode malo osobné motorové vozidlo značky BMW, ktoré viedol 19 ročný mladík bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu. Narazil do prenosného dopravného značenia a následne do zvodidiel. Nafúkal 0,87 mg/l, čo je v prepočte 1,81 promile!
 
Dopravná nehoda bola bez zranenia, s predpokladanou výškou škody na majetku 6.000 eur. Mladík bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
 
Vo veci vedie Diaľničné oddelenie PZ Prešov trestné konanie. Mladému mužovi bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
(12:44, FB/Polícia SR - Prešovský kraj)
Jura
24.03.2024 05:41
BMW
Bohatí rodičia a chlapec si myslia, že si môže robiť, čo chce... Nechápem, kam ten svet speje. Ja by som si v živote v jeho veku niečo také nedovolil. Jednak si požičať auto od rodičov, pretože na svoje som v tom čase fakt nemal peniaze, a ísť pod vplyvom a nabúrať? To by som sa neodvážil vrátiť domov :-D . Ja som na autá tiež pedant. Musí byť tip ťop. Nechal som prehrať ovládací systém do češtiny u https://www.autaslovensky.sk/bmw_35 a raz za mesiac ho čistím, aby bolo ako nové :-) .
Pridať komentár