VIDEO | PROMINENT v Bardejovských Kúpeľoch dostal novú tvár

4161x
23. Jún 2020
V Bardejovských Kúpeľoch ukončili revitalizáciu pracoviska PROMINENT
 Pozrite si videoreportáž
 
Pracovisko PROMINENT v Bardejovských Kúpeľoch dostalo novú tvár. Návštevníci sa môžu tešiť na vyššiu úroveň služieb, špeciálne kúpele a nadštandardné druhy masáží. Po revitalizácii objektu došlo k zväčšeniu priestorov oddychovej zóny, ktorú môžu využiť nielen kúpeľní klienti, ale aj samoplatcovia.
 
„Som nesmierne rada, že sa nám podarila taká rozsiahla rekonštrukcia pracoviska PROMINENT v Balneo prevádzke aj z toho dôvodu, že práve na tomto pracovisku si naši klienti veľmi radi zakupujú nadštandardné procedúry. Počas rekonštrukcie sme pripravili tri novinky, a to je masáž s bio telovými sviečkami, zábal z bio včelieho vosku a minerálne kúpele s prísadou a lupeňmi ruží,“ uviedla vedúca sestra Bardejovských kúpeľov a.s. Hana Švirková.
 
Špeciálne procedúry
 
Okrem noviniek sa budú na pracovisku podávať aj ďalšie špeciálne procedúry. Pre klientov sú pripravené bambusové masáže, masáže s lávovými kameňmi, minerálne kúpele, či špeciálny pivný prísadový kúpeľ.
 
„Rekonštrukcia trvala zhruba dva mesiace, hlavne kvôli tej korona kríze. Čakalo sa na obklady, dlažby, nábytky, ale povedal by som, že v tom termíne, ako sme si dali, že to bolo zrealizované. Tá korona to trošku natiahla,“ poznamenal technický riaditeľ Bardejovských kúpeľov a.s. Jozef Bača.
 
Kvalitné služby 
 
Kompletná výmena nastala pri elektrike i rozvodoch vody. V zóne oddychu pribudla aj nová nerezová vaňa. Bardejovské kúpele veria, že PROMINENT naplní svoj účel a bude pokračovať v kvalitnom poskytovaní služieb, ktoré v minulosti využili aj bývalí slovenskí prezidenti ako Michal Kováč, Rudolf Schuster či Ivan Gašparovič.
 
„Na pracovisku PROMINENT poskytujeme procedúry nielen pre našich pacientov zo zdravotných poisťovní, ale aj pre našich samoplatcov, rekondičných pacientov, ale aj pre širokú verejnosť napríklad z okolia Bardejova,“ priblížila Švirková.
 
Renovácia pracoviska spolu s komplexnou rekonštrukciou druhého poschodia v Hoteli Ozón predstavujú dve najväčšie investície kúpeľov, ktoré boli naplánované na rok 2020.
(15:40, Z. Šinaľová)
Diskusia
Pridať komentár