Zvýhodnený domáci internet a TV bez zbytočných €čok

1670x
15. Jún 2020
Zvýhodnený domáci internet a TV bez zbytočných €čok
 
Od Slovanetu teraz získate balík internetu s televíziou za zvýhodnenú cenu od 15 € na prvých 6 až 9 mesiacov, v mnohých mestách a obciach dokonca bez viazanosti. Navyše tým podporíte domácu firmu.
 
Vybrané balíky neviazaného internetu a televízie od Slovanetu sú v novej akcii na prvých 6 až 9 mesiacov výrazne zvýhodnené.
 
Vyberte si zvýhodnený internet a televíziu od operátora Slovanet a navyše tým nakúpite od domáceho dodávateľa. V novej letnej akciovej ponuke Slovanetu si teraz môžete aktivovať mnohé internetové programy alebo balíky s televíziou za zvýhodnenú cenu počas prvých 6 až 9 mesiacov. Tie sú najnovšie dostupné už takmer na celom území Slovenska.
 
Rýchly internet s televíziou spolu len za 15 €
 
Napríklad jeden z najčastejšie kupovaných balíkov Internet Optik 100 a Televízia poskytne aj náročnejším záujemcom pripojenie rýchlosťou až 100 Mbit/s a k tomu desiatky televíznych kanálov aj v HD kvalite. V novej ponuke zaň dáte počas prvých 6 mesiacov len extra zvýhodnených 15 € a aj následná mesačná akciová cena je len 20 €. Televíziu si okrem toho môžete rozšíriť o voliteľné tematické alebo prémiové balíky. Zmluva je pritom bez viazanosti a môžete kedykoľvek prejsť aj na iný program.
 
Detský tematický TV balík len za 0,04 €
 
Pretože v dnešnom období mnoho detí ešte zostáva doma, pripravili sme extra akciu, v ktorej tematický doplnkový Detský televízny balík získate na prvý polrok len za symbolických 0,04 €. Táto ponuka platí vo všetkých sieťach, ktoré príjem tematických balíkov technicky umožňujú.
 
Získajte televíziu už k takmer každému internetu od Slovanetu!
 
Digitálnu televíziu už môžete sledovať nielen v optických alebo káblových sieťach Slovanetu. Vďaka vylepšenej technológii si teraz môžete aktivovať nový zvýhodnený balík „Televízia s Internetom“ aj k prípojke rýchleho DSL internetu a taktiež k pevnému LTE internetu. Poskytuje rýchle pripojenie do internetu a široký výber TV programov aj v HD kvalite a so 7-dňovým archívom väčšiny slovenských a českých kanálov. Dostupný je takmer na celom území Slovenska a na balík môžete prejsť aj v prípade, ak už internet od Slovanetu využívate.
 
Zvýhodnený a bez viazanosti je aj samostatný LTE internet
 
V mnohých lokalitách Slovenska Slovanet umožňuje aktivovať si v súčasnosti najvýkonnejšie optické pripojenie alebo pevné bezdrôtové pripojenie LTE. Najviac predávaný internetový program LTE 15 s rýchlosťou 15 Mbit/s je teraz dostupný len za skvelých 9 € mesačne na predĺženú dobu až 9 mesiacov. Pokrytie optickými a LTE sieťami Slovanet zvýšil už na stovky tisíc domácností a poskytuje v nich neobmedzené pripojenie a ako jeden z mála operátorov navyše bez viazanosti.
 
Overte si dostupnosť pripojenia na vašej adrese
 
Konkrétna akciová ponuka sa môže líšiť v závislosti od vášho mesta, obce či adresy. Zistite alebo vyžiadajte si preto – v e-shope na webovej stránke Slovanetu, telefonicky na 0800 608 608 či osobne na zákazníckom mieste – najvýhodnejšiu ponuku dostupnú na požadovanej adrese pripojenia.
 
Doplňujúce informácie o neviazanom pripojení
 
Akciová ponuka služieb bez viazanosti je dostupná pre všetky bežné typy pripojenia cez vlastné telekomunikačné a televízne siete Slovanetu. Zvoliť si neviazané pripojenie cez siete iného operátora je možné tiež (napríklad internet typu DSL), ale bez niektorých akciových výhod. Zmluvy na neviazané pripojenie majú 3-mesačnú výpovednú dobu. Neviazané programy Slovanet ponúka vďaka neustálemu zvyšovaniu kvality svojich služieb. K viacerým typom internetového pripojenia je navyše možné aktivovať si aj výhodné telefonovanie.
 
Kupujte domáce výrobky
 
Spoločnosť Slovanet je jednou z mála našich veľkých domácich telekomunikačných spoločností a za vyše 20 rokov pôsobenia na trhu má stále rastúci počet spokojných zákazníkov. Dnes je obzvlášť dôležité, že voľbou Slovanetu podporujete rozvoj domácého trhu a „kupujete slovenský výrobok“ s vysokou kvalitou a dobrou cenou.
 
Informujte sa o dostupnosti ponuky na vašej adrese
 
Pre viac informácií o aktuálnej akciovej ponuke internetu a televízie a pre overenie dostupnosti navštívte e-shop na webstránke www.slovanet.sk, zavolajte na bezplatné telefónne číslo 0800 608 608 alebo navštívte ktorúkoľvek pobočku či zákaznícke miesto Slovanetu.
(19:00, inzercia)
Diskusia
Pridať komentár