VIDEO | W1 - nová samoobslužná autoumyváreň v Bardejove

6059x
12. Jún 2020
Nová samoobslužná autoumyváreň v Bardejove
Pozrite si videoreportáž
 
V Bardejove pribudla nová samoobslužná autoumyváreň s názvom W1. Motoristická verejnosť a každý, kto sa vzorne stará o svojho štvorkolesového tátoša, bude môcť využiť najnovšiu technológiu samooblužného umývania áut. Autoumývarka sa nachádza na Duklianskej ulici v blízkosti obchodných centier.
 
„Radi by sme vás privítali na našej autoumyvárni W1. Táto umyvárka využíva najnovšiu technológiu chorvátskej firmy Adriatech. Máme štvorboxovú samoobslužnú autoumyvárku, budeme fungovať 24 hodín denne. V každom boxe sa nachádza aktívna pena, kefa so šampónom na umývanie hrubej nečistoty a samozrejme všetky programy umývania sú v dual verzii, to znamená mikroprášok so šampónom, vosky a oplachy, samozrejme mäkkou vodu,” objasnil spolumajiteľ autoumyvárne Marián Adamišín.
 
Zákazník má k dispozícii meničku bankoviek na mince, pre autičkárov je pripravená mobilná aplikácia ReadyToWash, prostredníctvom ktorej pohodlne zaplatia bez potreby vhadzovať mince pred umývaním. Samozrejmosťou je priestor na doleštenie auta a povysávanie interiéru auta s multifunkčným vysávačom.
 
„Je tam doplnková funkcia černidlo na pneumatiky a plasty. Druhá dodatková funkcia je parfémovač na interiér vozidla, ktoré tiež určite spríjemní komfort pre motoristov,“ doplnil M. Adamišín.
 
V budúcnosti v areáli pribudne kaviareň s občerstvením a kancelárske priestory. Bezdotyková autoumyváreň W1 sa teší na vašu návštevu.
(19:44, M. Baranová)
Gabika
13.06.2020 17:54
Super
Boli sme vyskúšať, odporúčame!!!
Pridať komentár