Kino Torysa je od dnes znova otvorené

613x
30. Máj 2020
Po vynútenej pauze otvorili brány
 
Všetkým divákom dávame do pozornosti, že od dnes (sobota, 30. mája 2020) opäť otvárame brány Kina Torysa.
 
V rámci našich možností a za splnenia všetkých bezpečnostných podmienok a opatrení Vám ponúkame zatiaľ výber toho najlepšieho z obdobia spred zatvorenia kín, v kombinácii s novinkami, ktoré distribučné spoločnosti postupne uvoľňujú na trh.
 
PROGRAM – na tento a budúci víkend je už zverejnený na webovej stránke www.kinotorysa.sabinov.sk. Veríme, že každý z Vás si nájde niečo pre seba, ale mysleli sme hlavne na našich najmenších, keďže sa im už blíži ich veľký sviatok.
 
Na nasledujúcom programe intenzívne pracujeme a čakáme na schválenie niektorých premiérových titulov, ktoré očakávame v najbližších dňoch. Aktuálny program bude pribúdať jednak na našej webovej stránke, ale aj FB stránke Kina Torysa.
 
ZAKÚPENIE VSTUPENIEK – po dlhom zvažovaní sme sa s ohľadom na nariadenie ÚVZ - povinnosť dvojmetrových odstupov a obmedzená kapacita kinosály rozhodli, že predaj vstupeniek budeme zatiaľ skúšobne realizovať len fyzicky v pokladni kina. Pozor – z tohto dôvodu je počet návštevníkov kina limitovaný.
 
PRI NÁVŠTEVE KINA – prosíme Vás o dodržiavanie všetkých nariadení, ktoré budú zverejnené na web stránke kina a takisto na dverách pri vstupe do budovy MsKS, a to hlavne používanie ochrany horných dýchacích ciest počas celej návštevy Kina Torysa, pri vstupe aplikovať dezinfekciu rúk, dodržiavať vyznačené vzdialenosti 2 metrov hlavne pri čakaní v rade alebo pri odchode z filmového predstavenia, zaujať vami zakúpené miesta v kinosále.
 
Len našou spoločnou kooperáciou Vám vieme zabezpečiť kvalitný filmový zážitok.
(10:58, sabinov.sk)
Diskusia
Pridať komentár