Čistý Bardejov

949x
28. Máj 2020
KNBJ vyhlasuje výzvu na predkladanie malých projektov v grantovom programe Čistý Bardejov
Grantový program Čistý Bardejov je zameraný na lepší život v meste 
 
Správna rada Komunitnej nadácie Bardejov na svojom zasadnutí 12.5.2020 schválila grantový program Čistý Bardejov zameraný na podporu komunitného života v meste.
 
Cieľom programu je podpora:
a) akýchkoľvek občianskych aktivít, zameraných na skvalitnenie životného prostredia v mieste bydliska, verejných priestranstiev a v okolí objektov organizácií,
b) aktivít, aj podnikateľských, ktoré podstatne znížia tvorbu odpadov prostredníctvom prevencie, znižovania, recyklácie a opätovného použitia.
 
Žiadateľ môže získať grant do výšky 600 € , pričom prispieva min. 10% priamych finančných nákladov a 20% nefinančných nákladov z rozpočtu projektu.
 
Predkladateľom projektu môžu byť: - občania alebo neformálne skupiny občanov, - mimovládne neziskové organizácie, napr. občianske združenia a pod. - inštitúcie zriadené štátom alebo samosprávou (školy, kultúrne a osvetové strediská a pod.) - cirkevné inštitúcie.
 
Zisková – podnikateľská organizácia nemôže byť žiadateľom o grant. Záujemcovia o granty z vyhláseného programu sa môžu o nich uchádzať prostredníctvom predkladania malých projektov vo všetkých troch programoch. Uzávierka predkladania projektov je 15. júna 2020 o 16:00 hod.
 
Podmienkou uchádzania sa o grant je konzultácia predkladaného projektu žiadateľa s pracovníkom nadácie. Doba realizácie podporených projektov je maximálne 5 mesiacov. Začiatok realizácie – od 25. júna 2020. Ukončenie projektu – najneskôr do 25. novembra 2020.
 
Formulár žiadosti o grant a táto výzva sú prístupné na www.knbj.sk. Žiadatelia môžu získať podrobnejšie grantové podmienky pre vyhlásený program a konzultovať svoje zámery v kancelárii KNBJ (Radničné námestie 21,1.posch. ,č. dverí 7) v pracovných dňoch od 13:30 do 16:30 hod.
(16:35, Ing. Jozef Jarina, správca Komunitnej nadácie Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár