Štvrtkové mestské zastupiteľstvo aj s verejnosťou

1540x
12. Máj 2020
XII. zasadnutie Mestského zastupiteľstva
Zastupiteľstvo bude prebiehať za určitých opatrení 
 
XII. zasadnutie Mestského zastupiteľstva 14. mája 2020 (MsZ) z dôvodu opatrení a nariadení prijatých a vydaných Ústredným krízovým štábom, ako aj Mestským krízovým štábom v súvislosti s pandémiou COVID-19 sa bude konať za zvýšených hygienicko-epidemiologických opatrení.
 
Poslanci budú rokovať rozmiestnení na základe špeciálneho zasadacieho poriadku so zabezpečením minimálnej odporúčanej vzdialenosti, bude zabezpečená dezinfekcia a ďalšie podmienky tak, aby sa minimalizovali prípadné možné riziká.
 
Maximálny počet zástupcov verejnosti je na základe prijatých opatrení stanovený na 10 osôb (s výnimkou zamestnancov Bardejovskej televíznej spoločnosti, ktorí budú zabezpečovať „živé“ vysielanie zasadnutia MsZ).
 
V súvislosti s prijatými opatreniami chceme požiadať prípadne prítomnú verejnosť o ich striktné dodržiavanie, ako aj o pochopenie a ústretovosť pri organizácii zasadnutia. Takisto chceme požiadať o dodržiavanie usmernení organizátora zasadnutia, najmä čo sa týka počtov a sústredenia zástupcov verejnosti (médií) vo vyhradených priestoroch mestského úradu.
(12:55, Š. Hij)
Diskusia
Pridať komentár