Prešovčania si môžu oddýchnuť na obnovených lavičkách v centre mesta

693x
11. Máj 2020
Zrekonštruované lavičky 
Obnovené lavičky
 
Mesto Prešov obnovuje na pešej zóne lavičky určené na oddych pre Prešovčanov i tých, ktorí mesto navštívia počas blížiacej sa letnej sezóny.
 
Na prešovskej pešej zóne v centre mesta je umiestnených 30 prenosných lavičiek, ktoré ľuďom slúžia na príjemný oddych v teplých jarných a letných dňoch.
 
Lavičky boli počas zimných mesiacov kompletne zrekonštruované. Vymenili sa všetky drevené dosky, lavičky dostali nový farebný náter a sú aj nanovo nalakované.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Rovnako sa obnovujú aj pevne umiestnené lavičky pozdĺž chodníkov, ktoré Prešovčania využívajú celoročne. Na týchto lavičkách sa tiež postupne vymieňajú celé drevené dosky.
 
Aj pri oddychu v parku či na pešej zóne by obyvatelia aj návštevníci mesta Prešov mali dbať na dodržiavanie usmernení vydaných hlavným hygienikom SR, nosiť ochranné rúška, nekonzumovať jedlá a nápoje na verejných miestach (okrem otvorených letných terás reštaurácií a kaviarní) a dodržiavať potrebné odstupy.
 
Prenosné lavičky, ktoré na pešej zóne osadila spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s., budú v centre mesta umiestnené až do začínajúcej zimy, teda približne do polovice novembra.
(9:39, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár