Rekonštrukcia cesty Prešov - Lipníky, platia tu dopravné obmedzenia

1481x
08. Máj 2020
Slovenská správa ciest rekonštruuje cestu Prešov - Lipníky
V úseku sa tvoria kolóny 
 
Tento týždeň začala Slovenská správa ciest s rekonštrukciou cesty I/18 Prešov - Lipníky. Mesto Prešov sa občanom v tejto súvislosti ospravedlňuje za vzniknuté komplikácie na ulici Družstevná.
  
V súvislosti s rekonštrukciou uvedenej cesty došlo k zrušeniu odbočovacieho pruhu na Vranovskej ulici v križovatke s ulicou Na Tablách v smere z Prešova na Kapušany.
 
Vodiči môžu využiť nasledujúcu odbočku cez Fintickú a Družstevnú ulicu. Týmto spôsobom je zabezpečená obslužnosť komunikácie Na Tablách.
 
Odbočenie na ulicu Na Tablách v smere z Kapušian je bez dopravných obmedzení. Dopravné obmedzenia v tomto úseku potrvajú od mája 2020 približne do konca roka.
 
 
Slovenská správa ciest informuje, že rekonštrukciou cesty I/18 Prešov - Lipníky sa odstráni nevyhovujúci technický stav cestného telesa. Zároveň informuje, že účelom stavby je z hľadiska komplexného riešenia v danom území zabezpečiť plynulosť a bezpečnosť cestnej dopravy a zlepšenie podmienok životného prostredia.
 
V úseku sa tvoria kolóny, prosíme preto vodičov, aby boli obzvlášť opatrní.
 
Dopravný podnik mesta Prešov zároveň upozorňuje cestujúcich, že na linkách č. 1, 13, 21 a 28 môže dochádzať k meškaniu spojov v dôsledku sťaženej prejazdnosti rekonštruovaným úsekom cesty.
(15:15, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár