Mesto Prešov predlžuje stránkové hodiny

988x
08. Máj 2020
V Klientskom centre, na Matričnom úrade a v podateľni
Mestský úrad v Prešove 
 
Klientské centrum, Matričný úrad a podateľňa na Mestskom úrade v Prešove predĺžia stránkové hodiny pre verejnosť. K zmenám mesto pristúpilo v súvislosti s postupným uvoľňovaním opatrení vyplývajúcich z mimoriadnej situácie na Slovensku.
 
Mestský úrad v Prešove od 4. mája 2020 predĺži pre verejnosť otváracie hodiny na Klientskom centre na Jarkovej č. 26. Otvorené bude tri dni v týždni, a to v pondelky, stredy a piatky. Jeho pracovníci budú pre občanov k dispozícii v skátenom čase: v pondelok a piatok od 8:00 do 14:00 hod. a v stredu od 10:00 do 16:00 hod. Každý deň medzi 11:30 a 12:00 hod. je plánovaná obedňajšia prestávka. V rovnakom režime bude fungovať aj matrika a podateľňa.
 
V záujme ochrany zdravia Prešovčanov, ktorí si potrebujú na úrade vybaviť svoju žiadosť, a taktiež ochrany zdravia samotných pracovníkov úradu, odporúčame všetkým obyvateľom, aby pred svojou návštevou mestského úradu, vopred kontaktovali Matričný úrad na číslach: 051/3100 507 alebo 051/3100 508, prípadne e-mailom na adrese: matrika@presov.sk. Cieľom tohto opatrenia je predchádzať zhromažďovaniu väčšieho počtu ľudí v priestoroch úradu a v jeho okolí, a taktiež zefektívniť a zrýchliť vybavovanie jednotlivých žiadostí.
 
Zároveň pripomíname, že vstup do Klientskeho centra, Matričného úradu alebo podateľne bude umožnený len osobám, ktoré si chránia tvár rúškom, na rukách budú mať ochranné rukavice a prídu s vlastným perom. Ide o opatrenia, ktoré mestský úrad prijal v snahe minimalizovať riziko šírenia COVID-19.
 
Od 4. mája 2020 budú predĺžené aj otváracie hodiny hlavnej pokladnice Mestského úradu v Prešove. Otvorená bude tri dni v týždni, a to v pondelky, stredy a piatky. Pracovníčky budú pre občanov k dispozícii vždy od 8:00 do 14:00 hod.
 
Všetky dôležité kontakty na jednotlivé oddelenia Mestského úradu v Prešove nájdete tu: https://www.presov.sk/oznamy/dolezite-kontakty-pre-presovcanov.html
(11:33, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár