Zverte sa v čase pandémie odborníkom z firmy Čistiareň PREPER

1364x
06. Máj 2020
Doma to neper – spraví to PREPER
 Čistiareň Preper
 
V Bardejove medzi najlepšie čistiarne patrí spoločnosť PREPER s.r.o. Nachádza sa na Andraščíkovej ulici a na trhu pôsobí už štrnásť rokov. Práve v tomto období koronavírusu plní dôležitú funkciu, keďže hygiena je v týchto dňoch prvoradá.
 
Čistiareň PREPER ponúka chemické čistenie a pranie všetkých odevov, svadobných a spoločenských šiat, vetroviek či farských rúch. Takisto zabezpečuje žehlenie odevov, mangľovanie obrusov či posteľných obliečok.
 
„Ponúkame rýchly, kvalitný a spoľahlivý servis za priaznivé ceny nielen pre širokú verejnosť, ale takisto aj pre firmy a rôzne organizácie. Našou snahou je odbremeniť zákazníkov od starostí, aby mali viac času pre seba,“ prezrádza majiteľ čistiarne Marek Míka.
 
Do programu čistenia sa pridala aj dezinfekcia vecí a preto je veľmi vhodné využiť tieto profesionálne služby. Čistiareň PREPER v súčasnosti ponúka hlavne pre starších a menej mobilných klientov donáškovú službu, aby ich podporila v tom, aby ostali doma.
 
„Služby čistiarne využíva čoraz viac ľudí. Pravidelné čistenie odevov predlžuje ich životnosť. Určite je lepšie vyčistiť čerstvé fľaky, ako po sezóne vybrať niečo špinavé zo skrine, pretože aj šanca na vyčistenie je mnohonásobne vyššia. V prípade fľakov na veciach je najlepšie nerobiť nič a rovno tieto veci odniesť do čistiarne. Takisto aj veci zo second handov je určite vhodné odborne vyčistiť, ako si zaviesť rôzne kožné choroby,“ ozrejmuje majiteľ čistiarne.
 
Momentálna pandémia spôsobila problémy viacerým prevádzkam, zatvorená bola aj čistiareň PREPER. Od dnešného dňa (streda, 6.5.2020) je otvorená každý pracovný deň od 10.00 hod. do 14.00 hod.
 
„Samozrejme, situáciu monitorujeme a podľa toho budeme tento čas prispôsobovať. Odporúčame našim zákazníkom sledovať náš web (www.preper.sk) alebo facebook (Čistiareň PREPER), kde máme tieto informácie vždy aktuálne. V prípade, ak ľudia túto možnosť nemajú, môžu nás kontaktovať telefonicky,“ dodal Marek Míka.
 
Každý odev by mal mať označenie, akým spôsobom sa má čistiť. Pri odevoch, ktoré výrobca doporučuje čistiť chemicky (symbol písmena v krúžku) sa využíva chemický spôsob čistenia. Medzi takéto odevy patria hlavne pánske obleky, výrobky z kože, velúru či kožušiny.
 
Veľkou výhodou chemického čistenia je šetrnosť materiálov a pomerne silná účinnosť odstraňovania škvŕn a mastnoty. Chemické čistenie je ekologickým spôsobom čistenia, pretože sa využíva látka tetrachlór etylén (tzv. perchlór), ktorý sa po svojom použití a následnom predestilovaní (istý proces očistenia tekutiny) znova použije.
 
Čistiareň PREPER disponuje moderným technickým vybavením a školeným personálom, čim pre zákazníkov zabezpečuje najvyššiu kvalitu.
(19:55, red)
Diskusia
Pridať komentár