Netradičná online hodina v podaní Martina Matiaša zo ZŠ Komenského

1454x
01. Máj 2020
Triedny projekt 4.D „Nauč nás, čo vieš!“: Harry Potter
Martin sa poctivo pripravil
 
Náš obľúbený triedny projekt, v ktorom učia žiaci a naopak, mnohému sa môžu priučiť aj učitelia, dostal na chvíľu stopku. No keďže záujem žiakov a snaha poznávať sú silnejšie, aj v tomto prípade pomohli technické vymoženosti, vďaka ktorým sme obsah i hlavných aktérov preniesli do „online“ priestoru.
 
Náš spolužiak Martin Matiaš sa tak výborne popasoval nielen s powerpointovou prezentáciou témy, ale aj organizáciou celej netradičnej hodiny. Viac sa už dozviete z riadkov Samka Šveca.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Nás spolužiak Martin nám počas online vyučovania predstavil jeho tému – Harry Potter. Na začiatok si pripravil prezentáciu a po nej kvíz, ktorým zistil, akí pozorní sme boli. Predstavil nám knihu, z ktorej čerpal, hlavné postavy, autorku a iné zaujímavosti. Ukázal nám aj mnohé suveníry, ktoré s Harrym Potterom súvisia. Čarovný prútik alebo Lego Harry Potter.
 
V druhej časti si pre nás prichystal kvíz. Pozostával z desiatich otázok. Na záver bolo vyhodnotenie. Na prvom mieste sa umiestnili štyria žiaci s plným počtom bodov. Druhé miesto obsadil jeden žiak, tretie dvaja žiaci a štvrté miesto jeden spolužiak. Odniesli sme si aj diplomy, ktoré Martin sám vyrobil a každému zaslal emailom. Vďaka nemu sme sa opäť naučili niečo nové o tejto zaujímavej téme,“ prezradil Samuel Švec zo 4.D.
(18:40, A. Tribusová)
Diskusia
Pridať komentár