Prešovské trhovisko Centrum je opäť otvorené pre verejnosť

1347x
23. Apríl 2020
Trhovisko je opäť otvorené 
Na trhovisku je potrebné dodržiavať opatrenia
 
Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu zo dňa 21.4.2020, v rámci prvej fázy uvoľnenia opatrení proti šíreniu ochorenia COVID-19, je od štvrtka 23. apríla opätovne otvorené trhovisko Centrum.
 
Vstup kupujúcich na trhovisko je regulovaný správcom trhoviska, aby nedochádzalo k nadmernej kumulácii osôb, preto mesto Prešov všetkých návštevníkov o rešpektovanie pokynov správcu trhoviska. Pohyb na trhovisku je povinný jedným smerom od vstupu smerom k východu. V areáli je prísne zakázaná konzumácia potravín a nápojov.
 
Prevádzkové hodiny trhoviska sú od 7.00 do 15.00 hod. od pondelka do soboty. V pracovných dňoch v čase od 9.00 do 11.00 hod. je vyhradený čas pre osoby staršie ako 65 rokov.
 
Počet predajcov na trhovisku je regulovaný správcom, aby boli zabezpečené dostatočné rozostupy medzi predajcami na jednotlivých predajných stoloch s minimálnou vzdialenosťou 2 m. Predajcovia sú povinní mať počas predaja rúška a rukavice. Rovnako návštevníci trhoviska budú mať povolený vstup len v rúšku, avšak doporučujeme aj rukavice.
 
Mesto žiada návštevníkov, aby sa v priestoroch trhoviska zdržiavali iba na dobu nevyhnutnú na uskutočnenie nákupu a tým uvoľnili priestor ďalším čakajúcim zákazníkom. Zároveň žiada kupujúcich, aby dodržiavali minimálne dvoj-metrové rozostupy od ďalších kupujúcich.
(18:45, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár