Kultúrny program online a čapované až k vám domov

1625x
23. Apríl 2020
Nová donášková služba
 
„Náš sklad ostal plný, dvere zavreté a program zrušený. Preto ak nemôžeš ty k nám, my prídeme za tebou“, nájdete na facebook stránke Bašty. Ako väčšina služieb, aj oni sa prispôsobili novej situácii.
 
Bašta – kultúrno-komunitné centrum spustilo novú donáškovú službu a svoj mesačný kultúrny program prispôsobili online priestoru.
 
V rámci donášky ponúkajú možnosť objednať si remeselné pivá, vína, limonády až k Vám domov. Dokonca vám prinesú aj čapované pivo, ktorého typ obmieňajú každý týždeň. Objednávky prijímajú pondelok až sobota do 17.00. Rozvoz tovaru funguje denne, v rámci Bardejova a okolia, v čase od 17.00 do 19.00.
 
Ich mesačný program prispôsobili online priestoru. Na Facebook stránke Bašty sa tak môžete zapojiť do pravidelných štvrtkových filmových kvízov, pozrieť si online prenosy koncertov a diskusií či utorkovú rubriku zo života na Gazdovstve Andrejová pod názvom „Gazdovské pletky“.
 
Ak dodržiavate karanténne opatrenia, alebo tzv. „social distancing“, ale zároveň by ste si radi, v piatok popri sledovaní online programu, vychutnali čapované ako kedysi, ich ponuku nájdete tu: http://bastakulturcentrum.sk/remeselna-ponuka/
(10:25, TS)
Diskusia
Pridať komentár