Dopravné obmedzenie na moste Škultétyho v Prešove

866x
12. Apríl 2020
Dopravné obmedzenie pre nákladné vozidlá
 
Na Škultétyho ulici v Prešove platí od štvrtka 9. apríla 2020 zákaz vjazdu pre nákladné vozidlá. Nákladná doprava je odklonená po obchádzkovej trase cez Masarykovu alebo cez Kuzmányho ulicu.
 
Z dôvodu nepriaznivého technického stavu mosta nad železničnou traťou na Škultétyho ulici dochádza k obmedzeniu premávky na Škultétyho ulici.
 
Obmedzenie sa týka nákladných vozidiel nad 3,5 tony, ktoré majú zakázaný prejazd cez miestnu komunikáciu v úseku od križovatky s ulicami Masarykova a Kuzmányho po križovatku s Budovateľskou ulicou.
 
V smere od Masarykovej ulice (od centra mesta) je obchádzková trasa vedená po uliciach Masarykova (smer železničná stanica), Košická, Pražská a Budovateľská.
 
V smere od Masarykovej ulice (od železničnej stanice) je obchádzková trasa vedená po uliciach Kuzmányho, Východná a ďalej ako po obchádzkovej trase v smere z centra mesta.
 
V smere od Budovateľskej ulice je obchádzková trasa vedená po uliciach Pražská, Košická a Východná, respektíve Masarykova. Zákaz vjazdu a smer obchádzky sú vyznačené zvislým dopravným značením.
(19:13, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár