Avizované kontroly dnes začali. Zastavili policajti aj vás?

4337x
08. Apríl 2020
Polícia žiada o trpezlivosť a pochopenie pre policajtov v teréne
Kontroly medzi okresmi
 
Od polnoci platia aj na území Prešovského kraja rozsiahle opatrenia za účelom zabezpečenia plnenia úloh prijatých uznesením vlády Slovenskej republiky o obmedzení pohybu a zákaze vychádzania.
 
Počas Veľkonočných sviatkov budú v uliciach a na cestách dohliadať na dodržiavanie nariadenia vlády stovky policajtov a vojakov. Občania sa musia pripraviť na zdržanie a dopravné komplikácie v súvislosti s kontrolou na hraniciach jednotlivých okresov.
 
Polícia žiada občanov, aby nebrali opatrenia na ľahkú váhu, aby rešpektovali zákaz vychádzania a presúvali sa naozaj len v prípadoch, keď to bude nevyhnutné pre zabezpečenie základných životných potrieb, alebo návštevu lekára. Všetci sa musíme správať maximálne zodpovedne a rešpektovať kroky, ktoré sú v záujme ochrany nás všetkých.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU Z KONTROL NA ÚZEMÍ PREŠOVSKÉHO KRAJA:
 
Policajti tu nie je na to, aby vám komplikovali život, sú rovnako ľudia ako vy a v týchto dňoch musia plniť pokyny a nariadenia, ktoré im uložila vláda.
 
Buďme zodpovední, rešpektujme usmernenia, nariadenia a myslime na to, že všetky nepopulárne kroky smerujú k jedinému spoločnému cieľu, zastaveniu šírenia koronavírusu, ktorý obmedzuje bežný život každého z nás...
(13:59, facebook/Polícia Slovenskej republiky)
Diskusia
Pridať komentár