Bardejovčania dostali do schránok ďalšie číslo obľúbených novín

1124x
26. Február 2020
Podporte kandidátov z Bardejova
 Februárové číslo novín je na svete
 
Bardejovčania v týchto dňoch dostali do svojich poštových schránok už druhé tohtoročné číslo obľúbených komunitných novín s hlavnou témou Voľby do Národnej rady Slovenskej republiky.
 
Na úvodnej dvojstrane si môžete pozrieť zoznam všetkých volebných okrskov a volebných miestností v meste i príhovor Miloslava Olejára, kandidáta na post poslanca do národnej rady.
 
Jana Lučová na strane 5 hovorí aj o tom, že v Bardejove chýbajú štátne nájomné byty.
 
O všetkom sa rozhodne v sobotu 29. februára, ako budú voľby prebiehať a koľko kandidátov krúžkovať zistíte na ďalšej strane.
 
Podľa Jaroslava Karahutu je Horný Zemplín jedným z klenotov Slovenska a má všetko, po čom iné regióny iba snívajú – dvojstrana 8-9.
 
Anton Hudák tvrdí, že ho nezaujímajú stranícke tričká, ale riešenie. „Moja alternatíva voči Kotlebovcom je v osobnom prístupe k ľuďom, preukázaním pomoci z mojej pozície, bez ohľadu na stranícku príslušnosť,“ hovorí.
 
Na ďalšej dvojstrane sa dozviete, čo všetko ponúka Hotelová akadémia Jána Andraščíka a takisto aj Prešovská univerzita v Prešove, ktorá má osem fakúlt a viac ako dvesto študijných programov.
 
Bardejovské Kúpele znova pripravujú množstvo zaujímavých akcií – podrobný program nájdete na predposlednej strane.
 
Ani v tomto čísle nechýba kalendár udalostí či inzercia úspešných bardejovských firiem. Noviny nájdete aj v elektronickej verzii na našom webe. Prajeme vám príjemné čítanie.
(20:55, L. Urbán)
 
Diskusia
Pridať komentár