Vyšlo prvé číslo komunitných novín pre Bardejov v roku 2020

834x
31. Január 2020
Budú Bardejovčania úspešní?
Videoreportáž
 
Do poštových schránok dostali Bardejovčania prvé tohtoročné číslo komunitných novín, v ktorom hlavnou témou sú voľby do Národnej rady Slovenskej republiky.
 
V úvode namiesto úvodníka nájdete profil Mila Olejára, ktorý sa čitateľom prihovára na druhej strane. Nasledujú informácie, ako vo voľbách hlasovať, kto má právo voliť či koľkým kandidátom môžu dať voliči svoj hlas.
 
Do Bardejova zavítala ministerka Martina Lubyová, ktorú doprevádzal Pavol Goriščák. Na strane 6 sa dočítate o postavení a právomoci poslancov Národnej rady Slovenskej republiky i zoznam všetkých dvadsiatich piatich politických strán.
 
V profile Bardejovčana nájdete rozhovor s Marekom Šimcom, poslancom za mestskú časť Dlhá Lúka. Ďalšia strana patrí Antonovi Hudákovi, ktorý tvrdí, že kandidát by mal byť silnou morálnou osobnosťou s veľkou odvahou.
 
Športová strana patrí najlepšiemu kolektívu v okrese – bardejovským futbalistkám, ktoré hodnotia uplynulý rok. Radi lyžujete? V tom prípade si prečítajte, čo ponúka predajňa Topasport, nachádzajúca sa na Slovenskej ulici.
 
Návštevnosť v Bardejovských Kúpeľoch láme rekordy – viac sa dozviete na strane 15. V prvom tohtoročnom čísle nechýba tiež kalendár udalostí či inzercia úspešných bardejovských firiem.
 
Noviny nájdete aj v elektronickej verzii na našom webe. Prajeme vám príjemné čítanie.
(18:35, B. Slivková)
Diskusia
Pridať komentár