Vianočné číslo obľúbených novín prišlo k Bardejovčanom

1120x
25. December 2019
Vianoce
 Vyšlo ďalšie šestnásťstranové číslo obľúbených novín 
 
V týchto dňoch dostali Bardejovčania do poštových schránok posledné tohtoročné číslo obľúbených komunitných novín, v ktorom hlavnou témou sú Vianoce.
 
Hneď v úvode nájdete podrobný rozpis bohoslužieb počas vianočných sviatkov vo všetkých kostoloch a chrámoch na území mesta. V príhovore si slovo zobral salezián Viliam Riško a tradičný úvodník prináša Milo Olejár.
 
Na ďalšej dvojstrane sa venujeme bezdomovcom v Bardejove i zázraku, o ktorom píše Ivo Petrovaj. Peter Hudák prináša aktuálne informácie o obnovenom parnom kotly, ktorý bol slávnostne odhalený v židovskom suburbiu.
 
Na strane sedem sa dočítate o mnohých vianočných zaujímavostiach, o ktorých ste doteraz nevedeli. Vianočný jarmok remesiel sa aj tento rok vydaril na výbornú a zúčastnilo sa ho niekoľko tisíc návštevníkov. Výstup z neho si prečítate na strane deväť.
 
V Poľsko-slovenskom dome sa uskutočnila výstava Rozprávkové Vianoce a rozhovor s Evou Kučovou a Martou Augustínskou nájdete na strane jedenásť. V novinách vám tiež prinášame zoznam Bardejovčanov, ktorí kandidujú do Národnej rady Slovenskej republiky.
 
Na športovej strane sa dozviete o úspechu hokejistu Samuela Rychvalského a o postupe mladých šachistov na Majstrovstvá Slovenska. V poslednom čísle nechýba ani kalendár udalostí, inzercia úspešných bardejovských firiem i vianočné poďakovania.
 
Noviny nájdete aj v elektronickej verzii na našom webe. Prajeme vám príjemné čítanie.
(19:30, L. Urbán)
 
Merri Baskett
23.09.2021 15:49
Vianočné číslo obľúbených novín prišlo k Bardejovčanom | Blog | Články | AHOJ.TV
I need tto to thank you for this very good read!! I certainly loved every little bit of it. I've got you book-marked to look at new things you post… Ekskurzia Dubai самара дубай (Ekskurzia-Dubai.Bg) дубай оаэ
Pridať komentár