Bardejovské Kúpele v piatok slávnostne otvorené

23x
05. Jún 2014

Už v piatok 6.6.2014 sa slávnostne otvoria Bardejovské Kúpele

Bohatý kultúrny program čaká všetkých návštevníkov Bardejovských Kúpeľov, ktorí prídu už v piatok 6.6. do tejto prírodnej destinácie. Budú sa svätiť minerálne pramene alebo odhaľovať reliéf Márie Lujzy.

Konať sa bude už 17. ročník takéhoto slávnostného otvorenia, ktoré je každým rokom čoraz populárnejšie. 

Vo večernom sprievodnom programe bude účinkovať hviezda večera – Ilona Csáková, vystúpia aj Thomas Puskailer, tanečníci PKO Prešov a Žobráci. Nebude chýbať vatra, ohňostroj a po polnoci diskotéka.

kupele-bardejov-02-kupelny-hotel-astoria.jpg

Večerný galaprogram bude len na vstupenky, očakáva sa účasť okolo 900 divákov. V deň akcie už vstupenky v predaji nebudú.V tomto roku Bardejovské Kúpele chystajú už okrúhly 60. ročník Medzinárodného hudobného leta.  Návštevníkov poteší aj 11. ročník Bardejovských Kúpeľných dní, pravidelné koncerty klasickej hudby a Alžbetínsky deň na počesť cisárovnej Sisi. Okrem toho sa môžu obyvatelia tešiť na výstavy kvetov, obrazov, plastík a ďalšie rôzne aktivity. Okrem kultúrno-spoločenských akcií je areál Bardejovských Kúpeľov každý deň otvorený pre širokú verejnosť. Tá môže v komplexe Wellness Spa využiť denne bazén v čase 11.00–21.00 h. a saunový svet v čase 13.00–21.00 h. V stredu až nedeľu sú prístupné aj fitness, masáže a solárium. 

Viac informácií nájdete na  www.kupele-bj.sk alebo na našom webe www.ahojbardejov.sk 

(red)

Diskusia
Pridať komentár