Iné mestá by bardejovský ohňostroj rozdelili na štyrikrát

69x
02. Január 2015

Blog: V Bardejove bolo úžasne

Ďakujem za krásny Silvester v Bardejove. Prvý krát som bol v Bardejove a ešte som to spojil s oslavou nového roka. Bardejov je nádherné mesto a ťažko hľadať nejaké, ktoré sa mu krásou vyrovná. Keďže je to menšie mesto, nemal som veľké očakávania, no o to viac som bol neskutočne milo prekvapený.

Službami (napríklad reštaurácia EL Cafe je na tak vysokej úrovni, čo sa týka kuchyne, ale hlavne vysokej úrovne personálu, že v Košiciach by som ťažko niečo také hľadal a ak už, tak za 3 násobné ceny), ďalej správaním ľudí, srdečnou atmosférou na námestí a nakoniec neskutočným ohňostrojom, ktorý by iné mesta rozdelili možno aj na 4 roky. Silvestrujem každý rok inde, v rôznych európskych mestách, ale za takýto ohňostroj by sa nemusela hanbiť ani Praha...  

Keď to porovnám k pomeru veľkosti oboch miest, tak Prahu s náskokom aj prekonal. Ešte raz ďakujem všetkým, aj vedeniu mesta, aj každému, kto sa na tom podieľal. Držím Vám palce, aby bol Bardejov stále takým úžasným mestom a môžem len odporúčať každému, aby ho navštívil. Šťastný nový rok 2015.

(18:15, LF, video: red)

Diskusia
Pridať komentár