Rusínsky festival sa blíži

774x
07. Máj 2019
7. Rusínsky festival 20.05. - 26.05.2019
Nechýba ani veľká súťaž 
 
Od piatka budú prebiehať všetky podujatia v areály amfiteátra. Voľná zóna - bez vstupného ponúkne zaujímavé atrakcie pre rodiny s deťmi ako aj mládež a všetkých, ktorý majú radi zábavu.
 
Zabezpečené sú rusínske špeciality a široká ponuka stravy a občerstvenia. Ulička remesiel nám pripomenie tradície a umenie našich predkov. O zábavu na vedľajšom pódiu sa postará domáca vokálno-inštrumentálna kapela Milenium.
 
Amfiteáter - platená zóna začne s predajom jednodňového vstupného o 18:00 hod. Hlavný program otvorí o 19:00 hod. FS Čerhovčan z Bardejova s dvomi ucelenými blokmi.
 
O 20:00 hod. sa predstaví spevák a finalista programu Zem spieva Štefan Štec. O 21:00 hod. svoje umenie predvedie domáca vychádzajúca hviezda Exact - Dávid Pich.
 
Záver programu bude patriť od 22:00 hod. kapele INEKAFE.
 
Permanentky (vstup na všetky dni) si môžete zakúpiť v sieti ticketportal (CK EUROTOUR, POŠTA) alebo na www.facebook.com/Rusinskyfestivala www.rusinskyfestival.sk. Cena permanentiek je 7€ a postupne sa zvýši na 8, 9 až po 10€.
 
Na amfiteátri, počas Rusínskeho festivalu, si budete môcť zakúpiť len jednodňový vstup na hlavný program za 10€ t.j. nebude možnosť zakúpiť si permanentky.
 
Bližšie informácie nájdete na www.facebook.com/Rusinskyfestival a na www.rusinskyfestival.sk
(12:22, organizátor)
 
Diskusia
Pridať komentár