Vianočný basketbal aj tento rok zaujal, prišlo približne 80 hráčov

1586x
30. December 2018
Obývačky vymenili za športovú halu
Chlapci a dievčatá, muži a ženy - všetkých spája nádherná hra
 
Krátko po sviatkoch sa v športovej hale uskutočnil ďalší ročník Vianočného turnaja v basketbale. Na akcii sa stretávajú priaznivci basketbalu, bývalí, súčasní hráči a možno aj budúci profesionálni basketbalisti či basketbalistky.
 
Celé poobedie až do večerných hodín sa na palubovke pod deravými košmi prestriedali mladší i tí skôr narodení.
 
V úvodnom zápase sa stretli dievčatá, roč. nar. 2008-2009. Nasledoval zápas medzi hráčkami a rodičmi, sily si v priateľskom duchu zmerali aj chlapci proti dievčatám. V závere sa stretli dospeláci.
 
„Dokopy sa na palubovke predstavilo približne 80 hráčov. Nechýbalo ani pohostenie, pripravená bola výborná kapustnica,“ povedal Ladislav Mojdis, šéf klubu BKM Bardejov, ktorý bol spolu s Bardejovskými rytiermi organizátorom podujatia.
 
„Tento rok sme turnaj trochu zmenili, oddelili sme dospelých od detí. Najprv hrali najmladšie dievčatá z klubu BKM. Potom odohrali zápas rytieri proti dievčatám, všetky zápasy pútali pozornosť. Na záver sa utvorili štyri družstvá a hralo sa medzi sebou,“ nadviazal Pavol Pekár, tréner bardejovských žien.
 
Všetci hráči sa zároveň rozhýbali a spálili kalórie, ktoré počas Vianoc nadobudli. Celé podujatie sa vydarilo na výbornú a organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník.
(19:22, j)
 
Diskusia
Pridať komentár