Bardejovská Hypernova? Nikdy viac, ďakujem

770x
01. November 2014

Blog: Hypernova? Nikdy viac!

hypernova.jpg

Ahojte, rád sa podelím o jeden môj zážitok. Nechcem sa veľmi rozpisovať, no do Hypernovi v Bardejove som vždy rád chodil. Ešte v meste nebolo Tesco a Kaufland. Hypernova mala vždy dobrý výber a aj prijateľné ceny. Nechýbal prijateľský personál.

V strede tohto týždňa som sa do Hypky vybral po dlhšom čase opäť. Prvá vec, ktorá ma zarazila, boli bezdomovci pred obchodom, ktorí popíjali čučo a pýtali odo mňa peniaze. Musel som okolo nich prejsť a skoro ma natiahlo. Na dverách bol plagát, že až do záverečnej obchod ponúka vždy čerstvé pečivo. Potešil som sa, bol som už aj hladný.

Pri vstupe som ostal v šoku, keďže tovar bol úplne ináč popremiestňovaný. Chcel som okrem pečiva 3-4 veci, ktoré som musel nájsť, čo mi zabralo dosť času. Možno 10 minút som hľadal, no okrem porozhadzovaného tovaru  a paliet na ploche som nenašiel ani jedného predavača!

Dostal som sa k pečivu. Teda k prázdnym regálom. O 17:00 (malo by byť v obchode najviac zákazníkov) okrem suchých! rožkov hypermarket neponúkal skoro nič! Teda ak nepočítam šatôčky za 70 centov alebo nejaké žemle, na ktorých nebola cenovka, čiže som netušil, koľko stoja.  Chcel som si kúpiť aj 20 deka tresky či rybacieho šalátu, no, 1,50 eur za to nedám. Žiaľ, slabý výber, strašne slabý.

Prekvapenie prišlo až na záver. Ak som sa asi 7-8 minút vyčkal v rade pri pokladni – áno, išla jedna pokladňa!, zobrala mi predavačka veci, preskenovala, nepovedala mi ani, koľko platím, len som si to všimol na pokladni, zobrala peniaze a vydala mi drobné. Chýba vám, že mi mala pozdraviť, poďakovať a pozdraviť pri odchode? Ha, toho sa v bardejovskej HYPERnove nedočkáte!

V iných reťazcoch predavači a predavačky pozdravia, nablokujú, povedia sumu, ak im dám peniaze poďakujú, ak mi vydajú, povedia „nech sa páči,“ ďakujeme za nákup, pekný deň atď.

V Hypernove ani pol slova!

Nabudúce sa našej HYPKE vyhnem z ďaleka a radšej navštívim supermarkety, kde vedia predavači aspoň pozdraviť.

http://vitaminovyraj.sk/ 

IMG_6715.JPG

Platená reklama

(18:20, Tomáš Pizur)

(pozn.: redakcia sa nemusí stotožňovať s názormi čitateľov)

Diskusia
Pridať komentár