Kontrolný deň na Vinbargu

13x
08. Október 2014

Najmladšie a najväčšie sídlisko sa skrášľuje

vnb kontrol ahojbj (17).JPG

Dnes (streda, 8.10.2014) sa po týždni uskutočnil ďalší kontrolný deň (pred týždňom http://ahoj.tv/clanok/uskutocnil_sa_dalsi_kontrolny_den.html

V stredu sa od rána vybralo vedenie mesta spolu s poslancami na kontrolu sídliska Moliterka a na kontrolu sídliska Vinbarg. Stavebný ruch je dnes počuť v každej časti mesta. Na Vinbargu sa budujú nové parkoviská (pri Gréckokatolíckom kostole pribudne 25 parkovacích miest, pod ulicou Laca Novomeského 18 miest, niekoľko miest sa vytvára aj v tzv. účku na ulici Grešáka). Poslanci daného obvodu navrhli výstavbu parkovísk aj na ulici Grešáka smerom k telocvični alebo na ulici Andreja Svianteka. 

Obnovou prechádzajú aj cesty, hlavne cesta od flaminga do tzv. esíčka, okolo Gréckokatolíckeho kostola až ku škole. Opravujú sa aj chodníky vo viacerých častiach sídliska. 

Na ďalší rok by obnovou malo prejsť aj detské ihrisko pri tzv. troch ihriskách a aj na samotných ihriskách pribudnú basketbalové koše. V účku, kde sa nachádza basketbalové ihrisku, by mala pribudnúť ochranná sieť, aby lopta nepadala do áut. 

Pozrite si fotogalériu z dnešného kontrolného dňa. 

(18:00, red)

500
Diskusia
Pridať komentár