Uskutočnil sa ďalší kontrolný deň

6x
01. Október 2014

Prebehol ďalší kontrolný deň, na sídliskach si priebeh prác pozreli aj poslanci

Dnes (streda, 1.10.2014) sa vo viacerých volebných obvodoch uskutočnil kontrolný deň za prítomnosti primátora, vedúceho mestského podniku Bapos, vedúceho oddelenia výstavby a iných. Na kontrole sa zúčastnili aj viacerí poslanci za konkrétny volebný obvod. Vo veľkej časti mesta sa rekonštruujú chodníky, stavajú sa parkoviská, upravujú sa cesty, budujú sa lavičky. 

Na stretnutí odznelo, že na projektoch, ktoré sa uskutočňujú teraz, sa pracovalo počas celého volebného roka, nielen pred voľbami. Tieto práca si žiadali priamo obyvatelia obytných blokov.  Mesto je s mnohými už uskutočnenými prácami spokojné, no nespí na vavrínoch a skrášľovať sa budú aj ďalšie časti mesta.  

Z terajších poslancov sa na priebehu prác zúčastnili vo volebnom obvode č. 1 poslanci Benka, Bejda, Petruš, Tribus, v obvode č. 2 poslanci Halecký, Hudák, Havrilla, Hudáková a Kučová. V obvode č. 3 poslanci Blajsko a Zbyňovský vo štvrtok obvode poslanci Prokopovič a Savčinský. 

Na mnohých miestach sa budú stavať ďalšie parkovacie miesta, detské ihriská alebo nový povrch dostanú chodníky a príjazdové cesty. Opevnenia dostanú aj smetné nádoby. Na 6. ZŠ rekonštrukciou prejde telocvičňa. Takéto kontrolné dni prebiehajú pravidelne a budú pokračovať aj naďalej. 

(14:50, j)

495
Diskusia
Pridať komentár