Skvelé umiestnenie Božidarky Macečkovej

20x
29. Jún 2017

Posledné turnaje pred prázdninami

DSC_6712.JPG

Strieborná Božidarka Macečková s trénerom Arendáčom

 

Judo Club Bardejov sa zúčastnil na vynikajúco obsadenom turnaji v poľskom meste Nowa Sol (600 km), kde sa zúčastnilo 18 štátov Európy a Ázie, ako napr. svetové veľmoci juda Gruzínsko, Kazachstan, Azerbajdžan, Rusko v celkovom počte 700 účastníkov.

Medzi touto super konkurenciou sa dokázali presadiť aj naši členovia a to najmä Božidara Macečková v kat. mini žiačok/ 34 kg, ktorá získala skvelé 2. miesto po štyroch výhrach a jednej prehre vo finále s poľskou súperkou. Výborne bojoval aj Alex Madera, ktorý v kat. ml. žiakov /38 kg mal 17 súperov, kde sa dostal až do semifinále a v boji o tretie miesto podľahol súperovi z Česka, čo pre Alexa znamenalo pekné  piate miesto. Podobne umiestnenie vybojovala aj Tamara Hudáková v kat. mini žiačok/ 27 kg.

Po turnaji nasledoval skvelý kemp, kde boli pozvaní olympionici z Poľska: Zagrodnik - 5. miesto OH Londýn, Sztepanska - 2. miesto OH Atlanta a najväčšia súčasná hviezda svetového juda Yarden Gerbi, reprezentantka z Izraela, majsterka sveta a 3. miesto na OH v Rio 2016. Bolo nám cťou spoznať týchto skvelých charizmatických ľudí za čo patrí veľká vďaka našim priateľom z Nowej Soli.

Medzinárodný turnaj v Michalovciach

Poslendný júnový víkend sa v Michalovciach konal posledný medzinárodný turnaj pred prázdninami, kde sa zišlo 350 pretekárov z 8 štátov, čo zabezpečovalo kvalitnú úroveň turnaja. Naši členovia sa výborne prezentovali, pretože sme získali 7 medailových umiestnení.

Najlepšie sa darilo Božidarke Macečkovej v kat. mini žiačok /34 kg, kde získala 1. miesto, 2. miesto vybojovala Tereza Vaneková v kat. ml. žiačok/32 kg, a Michal Varešinsky v kat. st. žiakov/ 73 kg, 3. miesto vybojovali Branislav Hanudeľ v kat. st. žiaci/55kg, Alex Madera kat.ml.žiaci/38 kg, Oliver Vozarsky, kat. ml. žiaci/ 30 kg, Timur Vozarsky v kat. super mini / 29 kg.

Bola to skvelá bodka za ukončením letnej sezóny. Prajeme našim členom príjemné a skvelé prázdniny.
 
(14:30, J. Arendáč, tréner Judo Club Bardejov)

 

Autogas jun17.jpg

Diskusia
Pridať komentár