Zmeny v Partizáne Bardejov, tréner Kukulský pri A mužstve dnes skončil

44x
21. Jún 2017

Jozef Kukulský, ďakujeme za všetko

kukulsky.jpgPo skončení aktuálneho ročníka druhej futbalovej ligy uplynulo len niekoľko dní a už zajtra (22.6.2017) odštartuje letná príprava na novú sezónu 2017/2018. V kádri mužov nastane niekoľko zmien, prvá sa udiala už dnes na pozícii trénera.

„Dnes sme mali stretnutie, na ktorom sa zišlo vedenie klubu a tréneri. Dospeli sme k rozhodnutiu, že pri A mužstve ukončí svoje pôsobenie hlavný tréner, Jozef Kukulský. Zároveň však chceme, aby ostal v klube. Bola mu ponúknutá iná trénerská pozícia. Prioritou pre klub bude naša mládež. Aj z toho dôvodu, že sme v Bardejove zachránili Útvar talentovanej mládeže a mládežnícke družstvá potrebujeme posilniť. Tréner Kukulský sa ešte rozhodne, ako a kde bude ďalej pôsobiť,“ prezrádza prezident klubu Stanislav Soroka.

Meno nového trénera bude predstavené zajtra, takisto aj meno asistenta trénera. Isté však je, že mužov v novej sezóne povedie zahraničný tréner. K zmenám dôjde aj v hráčskom kádri, čo ozrejmuje prezident. „Niektorí hráči sú momentálne na skúškach v iných tímoch. My im v kariérnom postupe či v zmene nebudeme brániť, lebo potom by to celé strácalo zmysel. Sme hrdí na to, ak sa naši hráči dostanú vyššie. Aspoň vieme, že sa v Bardejove futbal robí na dobrej úrovni.“

 

Trojtýždňová príprava

Až samotná príprava ukáže, s akým kádrom nastúpi Partizán Bardejov do novej sezóne. Hrať sa bude celoslovenská liga, čo určite pridá na atraktívnosti. Príprava je však krátka. V klube sa preto rozhodli, že zmenia celú filozofiu fungovania klubu. „Chceme trošku zmenu, i keď si uvedomujeme, že nie všetky zmeny musia vyjsť. Rozhodli sme sa však, že v klube nastavíme iné smerovanie.  Chceme sa venovať mládeži, nechceme stále kupovať legionárov a nakoniec zistiť, že v našom klube hrá iba niekoľko Bardejovčanov,“ hovorí Soroka.

 

Poďakovanie

„Obrovské poďakovanie patrí Jozefovi Kukulskému, tak ako v minulom roku, aj v tomto sme sa dostali do prvej šestky. Poďakovanie patrí takisto hráčom,“ vyslovil prezident klubu.

Novým lodivodom sa tak stane tréner zo zahraničia, ktorého fanúšikom a širokej verejnosti predstavíme už zajtra. „Ide o skúseného trénera, myslím si, že táto zmena prospeje aj kabíne. Chceme do mužstva dostať nový impulz,“ dodáva S. Soroka.

(21:20, red)

 

tvoj den.jpg

Diskusia
Pridať komentár