Členovia Judo Clubu Bardejov úspešní na Majstrovstvách Slovenska

40x
14. Jún 2017

Oliver Vozarsky sa stal Majstrom Slovenska

ms.jpg

Úspešní medailisti Judo Clubu zľava: tréner Arendáč, M. Varešinsky - 3. miesto, D. Cena - 3. miesto, T. Vanekova - 2. miesto, A. Madera - 3. miesto, B. Hanudeľ - 3.miesto, O. Vozarsky - 1. miesto, vzadu S. Mlynarič - podpredseda klubu

 

Veľmi úspešne dopadli 3.6.2017 Majstrovstvá Slovenska žiakov pre bardejovský Judo Club, ktorého členovia vybojovali v Rimavskej Sobote skvelých 6 medailí.

Medzi kompletnou slovenskou špičkou sa z našich najlepšie prezentoval v kat. mladších žiakov Oliver Vozarsky, ktorý vo váhe do 30 kg nenašiel premožiteľa a zaslúžene získal titul majstra Slovenska.

Striebornú medailu získala po výbornom výkone Tereza Vaneková v kat. ml. žiačok vo váhe do 32 kg. Bronzové medaily získali Michal Varešinsky v kat. st. žiakov/73 kg, Branislav Hanudeľ v kat. st. žiakov /55 kg, Alex Madera v kat. ml. žiakov/34 kg a Dardan Cena v kat. st. žiakov / 42 kg.

Všetky medaily mali dvojnásobnú hodnotu, pretože každá váhová kategória našich bola veľmi dobre obsadená, kde každý musel vybojovať minimálne štyri zápasy. O tom sa presvedčil aj Martin Jusko v kat. st. žiakov/ 66 kg, ktorému ušla medaila veľmi tesne, kde prehral v boji o tretie miesto.

Všetkým našim členom, ktorí sa zúčastnili majstrovstiev ďakujeme za výborný výkon a medailistom zvlášť gratulujeme.

(10:30, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová)

taxi peto.jpg

Diskusia
Pridať komentár