Poďakovanie za MVC v Bardejove

51x
27. Máj 2017

Poďakovanie

anton.jpg

V ľavo: predseda Judu clubu Bardejov Ján Arendáč, v strede: podpredseda Judo clubu Bardejov Stanislav Mlynarič, vpravo: majster sveta veteránov Anton Cena, dole: organizačný tím

 

Za nami je ďalší úspešný ročník o pohár primátora mesta Bardejov, ktorý sa nám tento rok  zase posunul kvalitatívne, čoho dôsledok je rekordná zahraničná účasť 13 štátov zo 600 pretekármi. Okrem samotného turnaja sme pre účastníkov pripravili camp, kde pri účasti vyše 200 džudistov viedol tréning náš priateľ z Kosova, majster sveta veteránov Anton Cena, ktorý je profesorom na policajnej akadémií v Prištine.

Zároveň  sa pripravuje na vrcholové turnaje a venuje sa deťom vo svojom klube. Džudu obetoval takmer celý svoj život a je príkladom pre veľa mladých džudistov, ktorým   svoje skúsenosti odovzdáva s obrovskou charizmou  a  láskou. Touto cestou by sme chceli vyjadriť obrovské  poďakovanie všetkým, ktorí  sa akýmkoľvek spôsobom podieľali  pri organizovaní turnaja.

Ďakujeme primátorovi B. Hanuščakovi a mestu Bardejov, obrovská vďaka patrí rodičom,  samozrejme deťom nášho klubu a  sponzorom , ako aj všetkým zúčastneným divákom a priateľom džuda. Ešte raz veľké Ďakujeme.

(19:20, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová)

 

autogas_V.png

Diskusia
Pridať komentár