Džudisti vycestovali do Albánska

17x
25. Máj 2017

Bardejovčanom sa znova darilo

judo v albansku.JPG

Členovia Judo Clubu si užívajú albánske more

 

V máji sa Judo Club Bardejov zúčastnil na kvalitne obsadenom turnaji v Albánskom meste Schoder, kde sa zišla balkánska špička z Albánska, Kosova, Čiernej Hory, Macedónska a Slovenska. Najprv sme mali možnosť absolvovať mikro sústredenie u nášho priateľa Antona Cenu v klube Judo Club Police Kosovo v Prištine, kde sa nám dostalo úprimnej pohostinnosti. Potom sme sa presunuli k  albánskemu moru, ktoré sme si všetci užili a následne sme absolvovali prehliadku  historického mesta Kluja umiestneného pod horským masívom s nádherným výhľadom.

Samotný turnaj pre našu výpravu dopadol výborne, pretože v neľahkej konkurencii sme získali 5 medaily. Dve zlaté získali Hanah Hanková  v kat.mini žiačky/ 36 kg a Božidara Macečkova v kat. mini žiačky/ 32 kg. Dve strieborné medaily získali Tereza Vaneková v kat. mladšie žiačky/ 32 kg a Alex Madera v kat. ml. žiaci/ 34 kg.

Tretie miesto získal Oliver Vozarsky v kat. ml. žiaci/30 kg. Za veľmi príjemnú starostlivosť a  pohostenie patrí veľká vďaka nášmu priateľovi z Kosova Antonovi Cenovi a jeho rodine spolu s jeho priateľom z Albánska Antonom Skozom trénerom judo, ktorý po úraze ostal na vozíčku, napriek tomu je to človek s obrovským odhodlaním robiť judo. Ešte raz veľká vďaka Anton Cena.

(20:20, J. Arendáč, tréner Judo Club Bardejov, foto: A. Cenova)

 

autogas_V.png

Diskusia
Pridať komentár