Priamy prenos - Partizán Bardejov - Spartak Myjava

22x
13. Máj 2017

Ideme pozbierať plody za našu tvrdú prácu!

Priamy prenos štartuje krátko pred 15.00 hod.

 

Pred nami je 16. kolo 1. ligy žien a junioriek. Máme pred sebou ďalší ženský futbalový víkend a na našej ceste k úspechu tu máme ďalšiu prekážku. Hostíme ženy a juniorky z Bielokarpatskej kopaničiarskej oblasti - Spartak Myjava. 

Vylosovanie súťaže zariadilo konfrontáciu našich dievčat s veľmi atraktívnym súperom z futbalového prostredia. Náš najbližší súper neprehral v lige už sedem zápasov v rade. Valcujú štýlom, že doradu. Klobúk dole pred športovou formou Myjavčaniek.

Veríme, že uvidíme pekný futbal s obrovským nasadením, podporený veľkým množstvom futbalovej kvality s profesionálnym prístupom všetkých aktérov na ihrisku. Určite sa pôjde na doraz. V poslednom vzájomnom zápase padlo až 7 gólov, takže sa máme spolu všetci na čo tešiť. Na takéto zápasy sa stále tešíme a nie je to len o tom, že  kopaničiarska slivovica patrí k najlepším, čo doma na Slovensku máme. Ale poďme opäť k futbalu.

Do tohto mimoriadne dôležitého zápasu nastúpia naše dievčatá proti kvalitným a skúseným hráčkam. My sa však ideme pobiť len a len o víťazstvo. I ten najťažší zápas v živote trvá len 90 minút. Poznáme svoje hodnoty a priority. Nikdy sa nestaneme úspešnými, pokým nás úspešnými neurobia naše vlastné myšlienky. A nás život neustále každodenne učí, že úspech je len a len odmena za drinu.

A my vieme, ako chutí život a ako voňajú víťazstvá!

(12:30, F. Kuľka)

 

futbal BJ-Myjava ženy.jpg

 

12363996_1097470063621262_1197869223_o.jpg

Diskusia
Pridať komentár