V dôležitom zápase Partizán remizoval so Slovanom, ženy sú naďalej prvé

4x
24. Apríl 2017

Slovan v Bardejove nevyhral

Zápas bol vysielaný v priamom prenose

 

Počas víkendu v šlágri kola privítali futbalistky Partizána Bardejov na domácej pôde celok Slovana Bratislava. V zápase išlo o veľa, veď pred týmto duelom mal Bardejov trojbodový náskok práve pred Bratislavou.

V prípade výhry domáceho celku by sa ženy od svojho protivníka odpútali už na rozdiel šiestich bodov a mali by nakročené v prvému majstrovskému titulu. Naopak, v prípade víťazstva hostiek by sa nielenže na Bardejov bodovo dotiahli, no vďaka lepšiemu skóre by sa dostali na čelo práve pred Partizán.

Aj tento duel bol vysielaný v priamom prenose v TV7, no aj do publika prišla početná divácka skupina fanúšikov. Tí vytvorili výborné prostredie a svoje hráčky povzbudzovali od úvodného hvizdu hlavného rozhodcu.

Začiatok zápasu bol vyrovnaný, po niekoľkých minútach prevzali miernu iniciatívu hostky, avšak do gólovej šance sa nedostali. S pribúdajúcimi minútami sa hra vyrovnala a v závere prvého polčasu mali navrch partizánky.

K prvému vážnejšiemu vzrušeniu prišlo v 53. minúte. Legionárka Dimitrijević v pokutovom území oblúčikom našla Mazurovú, ktorej pozemná strela tesne prešla za bránkovú čiaru, no rozhodca regulárny gól neuznal. Hneď nato sa lopta odrazila k Havranovej, no jej strelu zblokovala dvojica hosťujúcich hráčok na bránkovej čiare rukou. Nariadený mal byť pokutový kop a hosťujúca hráčka mala dostať červenú kartu. Ani tento moment si rozhodcovia nevšimli a v hre sa pokračovalo.

V sedemdesiatej ôsmej minúte domáce hráčky stratili loptu na polovičke súpera, Kaláberová našla exbardejovčanku Šurnovskú, ktorá naservírovala loptu Švecovej a tá prekonala domácu gólmanku. Domáce však inkasovaný gól nezlomil a už o štyri minúty bolo vyrovnané, keď z priameho kopu Mikolajová prekvapila brankárku Slovana a krásnym gólom vyrovnala na 1:1. V závere sa už nič dramatické na bardejovskom štadióne neudialo a tak sa duel o prvé miesto v tabuľke skončil nerozhodne. Ženy Partizána Bardejov ostali po trinástom kole na čele prvoligovej tabuľky s trojbodovým náskokom pred Slovanom. Obe družstvá sa už túto nedeľu stretnú znova, keď si zmerajú sily vo finále Slovenského pohára.

(20:45, J. Mačejovský) 

 

darius svadobne.jpg

1254
Diskusia
Pridať komentár